Ebben a 7-8 fokos időjárásban felveszitek már a télikabátot, vagy még elvagytok átmenetiben?
Figyelt kérdés
Nagyon vegyesen vannak felöltözve az emberek az utcán. Én magam a hétvégén előszedtem a vastag combközepes pufis télimet,mert baromi jólesik már ilyen hőmérséklet mellett, főleg ebben a nyirkos ködös barátságtalan időjárásban. Viszont elég kevés hozzám hasonlót láttam eddig, a legtöbben átmenetiben járnak, de láttam jó pár embert is aki csak egy pulcsiban flangált.2022. nov. 17. 18:25
11/15 anonim válasza:
A héten már hordtam téli kabátot.Egyszer combig érőt,de akkor ruhában voltam,hajnalban mentem este jöttem.A rövid télit pedig kétszer vettem fel,de azt is csak azéet,mert este mentem haza,akkorra már kellett.
12/15 anonim válasza:
Ahh meg nem.. meg akkor mit veszek majd fel -10 fokba 😀 Nem lovunk el mindent egybol
13/15 A kérdező kommentje:
#12 Hát nekem 10 fok alatt mindegy hány fok van, nekem az már télikabátos idő, max nem öltözöm alá nagyon, vagy nem veszek sapkát pl. De itt ma már egy fok van csak, reggel fagyott is, ez viszont vitathatatlanul téli idő, ilyenkor már nálam kesztyű, vastag nadrág, bakancs, téli zokni és minden további játszik. Szeretek jól felöltözve közlekedni, nagyban hozzáad a komfortérzetemhez.🙂
2022. nov. 19. 15:15
14/15 anonim válasza:
Most értem haza, itt 6 fok van. Télikabát kellett, olyan helyeken ahol fújt a szél, a sapka is jól jött volna.
Én is fázós vagyok, na ! :))
15/15 anonim válasza:
Én is nagyon fázós vagyok, már lassan két hete téli kabátot hordok :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!