Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen bakancsot vegyek...

Milyen bakancsot vegyek amelyiknek kevésbé csúszik a talpa a hóban?

Figyelt kérdés
2022. nov. 16. 06:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha ez az elsődleges szempont, akko túrabakancsot javaslok.
2022. nov. 16. 06:44
 2/8 anonim ***** válasza:
*akkor
2022. nov. 16. 06:44
 3/8 anonim ***** válasza:
Ja, túrabakancs. De amennyi hó van mostanában vehetsz sztepp cipőt is... Úgy 3 éve vettem egy túrabakancsot a télre, egy kezemen meg tudom számolni, hányszor volt rajtam. Legalább nem volt olcsó :-(
2022. nov. 16. 07:37
 4/8 anonim ***** válasza:
91%

Én Decathlonban vettem olyat, amit téli kinti túrázásra ajánlanak azzal, hogy -15 °C-ig meleg is, és nem csúszik.

Értelemszerűen ezeket a tulajdonságait kipróbálni még nem tudtam (se jég, se olyan hideg nem volt még), de pl. esős időben is tud csúszni néha a járólap, és egyelőre azzal pozitív a tapasztalat.

Kényelmes is.

2022. nov. 16. 09:20
 5/8 anonim ***** válasza:
21%

Szerintem ez alap dolog, ezt elvárhatja az ember, ha vesz egy otromba bakancsot.

Máskülönben mi másért adnánk ki ilyenért pénzt.

2022. nov. 16. 11:33
 6/8 anonim ***** válasza:
61%

5.

Azt te csak hiszed. A legtöbb bakancs vastag bordás, amik merevek és valami műanyagkeverékből vannak, nem gumi, gyakran csúszik, mint a fene. A legjobban még mindig a gumitalpú sportcipők tapadnak, amik mondjuk bőr vagy valami vízálló kivitelben - figyelembe véve a manapság megfigyelhető teleket - a legjobb választás.

2022. nov. 16. 18:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Martens, Timberland, Caterpillar, túrázós vagy katonai.
2022. nov. 17. 08:19
 8/8 anonim ***** válasza:

6.

5-ös vagyok.

Pont arra szerettem volna utalni amit kifejtettél.

Ezek semmire sem jók, csak tramplik.

Csúsznak, ridegek, stb.

Egy sportcipővel többre megyek.

2022. nov. 17. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!