Valóban szebb és vonzóbb az a mosoly, amelyiknél látszik a fogad?
Elsőre talán fura kérdés, de nézegettem a saját képeimet és azt vettem észre, hogy mindig csukott szájjal mosolygok, míg a többség egy kicsit kinyitja a száját, látszik a foga. Ez utóbbi számomra sokkal szebbnek, természetesebbnek és vidámabbnak tűnik. Más is így gondolja?
Érdemes volna ráerőltetnem magamra ezt a típusú mosolyt (idővel minden bizonnyal természetessé válna)?
Mindenkinek más áll jól.
Nekem pl fogszabályzó előtt a csukott szájas mosoly állt jól, és mindenki azt mondta ne villantsak fogat.
Fogszabi után pedig a csukott szájas mosolyom aranyosnak lett titulálva, míg a fogmutogatós szépnek.
Ha erőlteted, akkor vicsorgás lesz, nem mosoly.
A legszebb a természetes mosoly, ami neked jön. Ez mindenkinek más.
Én például nevetségesen nézek ki úgy képeken, teljesen vállalhatatlanul, tényleg. Pedig hibátlan a fogsorom. Csukott szájas mosollyal viszont mindig jó képek készülnek rólam. Szerintem ez abszolút személyfüggő. Barátaim viszont szinte mind úgy mosolyognak, hogy látszik a foguk. Nekik nagyon jól áll. A páromról egy ilyen képem van, azóta is azon nevetünk :D Neki megint nem áll jól.
Másodiknak igaza van, a természetes mosolyod a legjobb, ahogy jön.
Elnézést, telefonról vagyok, megnyomtam valamit.
Tehát valóban a természetes mosoly a legszebb szerintem is. Én pl. mindig 'foggal' mosolygok, de nem csak képeken, amúgy is nagyon vigyorgós típus vagyok. Szerintem, és mások szerint is jól áll. Csukott szájas mosoly a képeimen elég idétlen, látszik, hogy nem őszinte, olyan beállított hatást kelt. Van, akinél fordítva igaz. Szerintem olyan is van, akinek mindkettő jól áll. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!