Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit csináltok az olyan ruhákka...

Mit csináltok az olyan ruhákkal amiket már nem szívesen vesztek fel mert a sok mosástól elég viseltesnek néz ki de annyira még nem rossz, hogy rongyként kidobd a kukába?

Figyelt kérdés
Melegítők, farmerek, kabátok, cipők lennének. Pl. Adidas Superstar fehér, tök kopott az oldalán a bőr. Meg be van sárgulva a talpa meg az orra. Duriban ilyeneket árulnak kb
2022. nov. 13. 13:52
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Évente kétszer ki szoktam szelektálni amit már nem hordok, ezeket először oda szoktam adni családtagoknak, hogy ha nekik valami tetszik akár csak otthoni hordásra, akkor azt vegyék ki, a többit meg anyukám oda szokta adni egy családnak, akik mindig örülnek az ilyeneknek.
2022. nov. 13. 14:01
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Kirándulni, aludni, melózni, kutyázni, pont jók.
2022. nov. 13. 15:17
 3/9 Metionin ***** válasza:
100%
Otthon felveszem amikor takarítok vagy hajat festek.
2022. nov. 13. 15:37
 4/9 anonim ***** válasza:
Én olyanra szoktam használni, hogy ha kevésbé kulturaltan kell megjelenni. Pl kerti parti kutyázás, ha csak kiszaladok a boltba stb. Ami meg olyan, hogy tuti nem használom már, azt osszegyujtom egy zsakba és lomtalanításkor kirakom. Akinek meg kell, elviszi.
2022. nov. 13. 18:38
 5/9 anonim ***** válasza:

Vannak olyan dolgok, amiket meg lehet "javítani". Pl. egy fekete cipővel csodát tud művelni egy fekete színezésű ápoló. Egyszer átkened vele és majdnem olyan, mint új korában.

Én az olyan ruháimat, amik drágák voltak és nagyon szeretem, igyekszem megjavítani. Pl. a bicós kesztyűm amikor elestem egy kis helyen felhasadt. Azt apró öltésekkel finoman megvarrtam, majd textil ragasztóval belülről egy vékony anyag darabot ragasztottam a varrás mögé, hogy tuti ne feseljen ki az anyag a hasadás mentén.

Ha valamit megéri így megjavítani, és nem túl látványos helyen van a szépséghiba, azt rendbe szoktam hozni. Pl. a cipő kopott oldalát át lehetne festeni. Kiszürkült fekete pólókat bedobni egy kis fekete ruha festékbe, máris jobb a színe.

2022. nov. 13. 21:56
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Régebben volt vagy száz helyen ruhagyűjtő konténer... ma már csak kettőt tudok, abból egy, amiben még tán hely is szokott lenni. Oda elviszek cuccokat úgy évente egyszer.

(Gyerekek, oké, hogy jó még rongynak meg festeni, de ha minden ruhátok meg lenne még, ami valaha volt, nem férnétek be a ... mit szekrény, a lakásajtón. Nem elég forgalomból kivonni, a lakásból is szabadulni kell tőle.)

2022. nov. 13. 22:40
 7/9 anonim ***** válasza:
Takarítani, kertészkedni jó még az ilyesmi, szóval használom tovább.
2022. nov. 14. 11:28
 8/9 Sunshinedoll ***** válasza:
Eldöntöm h felveszem-e otthonra/edzeni/boltba lerohanni.
2022. nov. 15. 18:20
 9/9 anonim ***** válasza:
Odaadom valakinek akinek nem telik rá
2022. nov. 19. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!