Ha vesztek egy ruhát, meddig hordjátok?
Van egy ingem, amit kb. 5 éve vettem, mert nagyon tetszett, de nagy volt rám. 2-3 hónapja vettem fel először, és imádom. :D Addig fogom hordani, amíg nem lesz túl szakadt. :D
Egyébként én mindent addig hordok, amíg nem lesz annyira szakadt, hogy már ciki felvenni. Bár mostanában (1-2 éve) sokat fejlődött a stílusom, szóval mindig más tetszik. :)
Ha mindig az utolsó divat szerint öltözködnénk, egyszerűen nem bírnánk anyagilag.Most a csőnaci a divat és mennyi de mennyi lánynak nem áll jól, de jövőre jöb a trapéznaci divatba, akkor mindenki lecseéli a kollekciót?Nah meg ezek a buggyos basa nadrágok...Valakinek megéri pár hónapig hordani,amíg divat.
Pl ha én veszek egy cipőt az bőr és évekig hordom.PL van egy jó kis csizmám, jó kis béléssel és álom kényelmes a legnagyobb jégben-hóban.6 éve vettem, jó borsos áron, de megérte, minden téli szezonban megdicsérik.Kabátokat sem veszek minden évben és a táskáim sem cserélgetem.Max szezononként pár felsőt veszek, vagy egy nacit, szoknyát...
22l
Addig vagyok hajlandó valamit felvenni amíg nem lesz kinyúlt/fakó/bolyhos/szakadt stb.
Igaz, én már-már túlságosan körülményes vásárló vagyok, mindig megnézem a ruha varrását mindenhol, az anyagminőségét (milyen sűrű szövésű), az anyagösszetételét, és a szabásvonalát. A legjobban szerintem azzal lehet megóvni a ruhát a deforámlódástól, ha tökéletesen passzol a testhez.
A nagyon trendi darabokat pedig csakis leárazva, akciók keretében vagyok hajlandó megvenni maximum 5000 forintért.
Ha valami idő előtt elkezd tönkremenni, gondolkodás nélkül visszaviszem a boltba - vagy ha már lejárt a garancia, leselejtezem. Erre szerencsére kevés példa volt még, mivel általában sikerül jól megválogatnom a dolgokat, amiket megveszek.
Amúgy mindenki irigyli a ruhatáramat, pedig kevés pénzből öltözöm, csak NAGYON megfontoltan.
22/L
amíg ki nem növöm vagy horhatatlanná válik.
amit ma megveszek 1-2 év múlva nem lesz olyan nagyon ciki... addig meg ugyis kinövöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!