Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez a ruha nem túl rövid...

Ez a ruha nem túl rövid szalagavatóra, vendégként?

Figyelt kérdés

A barátom szalagavatójára nézegetek ruhákat, valami egyszerűt szeretnék. Ezt a kezeslábast már hónapok óta nézegetem, nem tudom megfelelő lenne-e. Nem rövid? Ugyan így csizmával gondoltam.

[link]

2022. nov. 9. 08:34
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem rövid, viszont ha nem vagy olyan magas mint a modell, lehet hogy rajtad hosszabb lesz.
2022. nov. 9. 13:03
 12/33 anonim ***** válasza:
59%

Én írtam a 7. választ is. 32 éves nő vagyok. Tudod, engem megtanítottak az alkalomhoz és az illemhez megfelelően öltözködni. Az, hogy téged és a kérdezőt nem, azaz anyukátok hibája.

Nem leszel attól csinosabb, ha minél minibb ruhát viselsz, és azt hiszed, hogy ez így erre az alkalomra oké. Tudod, a kevesebb néha több.

2022. nov. 9. 13:25
 13/33 A kérdező kommentje:
A modell magasabb nálam igen jó pár centivel. Köszönöm mindenkinek a választ! Meg fogom rendelni mert tetszik, legfeljebb más alkalomra veszem fel, ahol belefér:)
2022. nov. 9. 13:25
 14/33 A kérdező kommentje:

Kedves 12-es válaszoló.

Engem édesanyám megtanított az illemre, ha nem így lenne, hezitálás nélkül felvenném ezt a ruhát. Mivel ez lesz az első szalagavatóm (mivel nekem anno nem volt), ezért tettem fel a kérdést, mert fogalmam sem volt mit szoktak általában viselni.

Ha elolvasod a válaszaim láthatod, hogy megfogadtam a tanácsokat. Ezek szerint neked az értő olvasást nem tanították meg. Úgyhogy felesleges személyeskedni, bár ez mindent elmond rólad, mint 32 éves nőről.

2022. nov. 9. 13:32
 15/33 anonim ***** válasza:
66%

Ez nem egy blézer?? Ami alá nadrág kéne?

Nem tartom ördögtől valónak a mini ruhákat, de ez úgy néz ki mintha szimplán csak elfelejtettél volna nadrágot venni.

2022. nov. 9. 13:47
 16/33 anonim ***** válasza:
70%

Olvastam, és megértettem, amit írtál. Én a 10-es válaszónak írtam, amit. Egyébként pedig ahhoz nem kell nagy ész, hogy tudd, hogy egy iskolai ünnepségre nem veszünk fel totál miniruhát.

2022. nov. 9. 13:47
 17/33 anonim ***** válasza:
68%

Úgy szerintem is alap, hogy iskolai (vagy más hivatalos) rendezvényre nem veszünk fenékvillantós ruhát.

Eleve gondolj bele, mindenkinek a szülei, nagyszülei lesznek ott. Nekik akarsz szexinek tűnni vagy mi? :D

A miniruha buliba, laza koncertre való, nincs gond vele, de semmiképp nem ilyen rendezvényekre.

#15 voltam

2022. nov. 9. 13:50
 18/33 A kérdező kommentje:
Én alapból nem szeretem a fenékvillantós ruhát, valószínű ez sem lesz az rajtam, mivel a modellnek is a feneke alatt végződik és én alacsonyabb vagyok. De kerestem már egy hasonló de hosszabb ruhát az ünnepségre, ezt pedig meghagyom szilveszterre:)
2022. nov. 9. 14:14
 19/33 anonim ***** válasza:
86%
Majd megmutatod azt is, amiben végül a szalagavatóra mész? Kíváncsi vagyok, milyet választasz. :)
2022. nov. 9. 14:39
 20/33 anonim ***** válasza:
77%
Ez az a ruha, ami bizonyos eseményekre szerintem még elfogadható, de szalagavatón azért nem kellene ennyi lábat mutogatni... az a végzősök ünnepe és egy iskolai esemény. Hagyni kell érvényesülni az ünnepelteket, nem divatbemutató a vendégeknek és nem a diszkó. Ez nekem ilyen eseményre már illetlenól rövid, az a típus, amiből kilátszik a popóvágat egy rossz mozdulatnál (alig van takarva a fenék, látszik a hátulról készített képnél).
2022. nov. 9. 14:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!