Ez a ruha nem túl rövid szalagavatóra, vendégként?
A barátom szalagavatójára nézegetek ruhákat, valami egyszerűt szeretnék. Ezt a kezeslábast már hónapok óta nézegetem, nem tudom megfelelő lenne-e. Nem rövid? Ugyan így csizmával gondoltam.
Én írtam a 7. választ is. 32 éves nő vagyok. Tudod, engem megtanítottak az alkalomhoz és az illemhez megfelelően öltözködni. Az, hogy téged és a kérdezőt nem, azaz anyukátok hibája.
Nem leszel attól csinosabb, ha minél minibb ruhát viselsz, és azt hiszed, hogy ez így erre az alkalomra oké. Tudod, a kevesebb néha több.
Kedves 12-es válaszoló.
Engem édesanyám megtanított az illemre, ha nem így lenne, hezitálás nélkül felvenném ezt a ruhát. Mivel ez lesz az első szalagavatóm (mivel nekem anno nem volt), ezért tettem fel a kérdést, mert fogalmam sem volt mit szoktak általában viselni.
Ha elolvasod a válaszaim láthatod, hogy megfogadtam a tanácsokat. Ezek szerint neked az értő olvasást nem tanították meg. Úgyhogy felesleges személyeskedni, bár ez mindent elmond rólad, mint 32 éves nőről.
Ez nem egy blézer?? Ami alá nadrág kéne?
Nem tartom ördögtől valónak a mini ruhákat, de ez úgy néz ki mintha szimplán csak elfelejtettél volna nadrágot venni.
Olvastam, és megértettem, amit írtál. Én a 10-es válaszónak írtam, amit. Egyébként pedig ahhoz nem kell nagy ész, hogy tudd, hogy egy iskolai ünnepségre nem veszünk fel totál miniruhát.
Úgy szerintem is alap, hogy iskolai (vagy más hivatalos) rendezvényre nem veszünk fenékvillantós ruhát.
Eleve gondolj bele, mindenkinek a szülei, nagyszülei lesznek ott. Nekik akarsz szexinek tűnni vagy mi? :D
A miniruha buliba, laza koncertre való, nincs gond vele, de semmiképp nem ilyen rendezvényekre.
#15 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!