Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez a ruha nem túl rövid...

Ez a ruha nem túl rövid szalagavatóra, vendégként?

Figyelt kérdés

A barátom szalagavatójára nézegetek ruhákat, valami egyszerűt szeretnék. Ezt a kezeslábast már hónapok óta nézegetem, nem tudom megfelelő lenne-e. Nem rövid? Ugyan így csizmával gondoltam.

[link]

2022. nov. 9. 08:34
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem elég rövid, főleg ilyen időben. Illendő lenne legalább térdig érjen. Hadd vigyék a műsort a szalagavató fiai és leányai.
2022. nov. 9. 08:53
 2/33 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, bár a minimum térdig érőt túlzásnak érzem. Van egy kis átmenet a térdig érő, és az illetlenül rövid között. Ezért is tettem fel a kérdést, hogy ez belefér-e, vagy sem. De a minimum térdig érő szoknyával nem értek egyet. Azzal hogy valakinek kilátszik 10cm a combjából, nem fogja elvonni a gyönyörű keringőruhás lányokról a figyelmet. De megértem a te véleményed is.
2022. nov. 9. 10:50
 3/33 anonim ***** válasza:
22%

Itt trollkodik valaki, vagy minden mai lány prostinak akar öltözni?

Csak azért, mert ez vagy a 4. ilyen kérdés a héten.

2022. nov. 9. 10:53
 4/33 A kérdező kommentje:
Figyelj, az első válaszoló értelmesen le tudta írni a véleményét. Nem hinném, hogy ez prostis ruha lenne, legfeljebb nem szalagavatóra való. Ezt szeretném megtudni. De az ilyen primitív suttyó válaszokat hagyd meg azoknak, akik vevők rá.
2022. nov. 9. 10:58
 5/33 anonim ***** válasza:
52%

Ez nem túl rövid?

Nyáron a pitcsa gatya! Na az rövid.

Ezt szerintem nyugodtan felveheted.

2022. nov. 9. 11:20
 6/33 anonim ***** válasza:
60%

na, ahogy lenni szokott, a kategória ügyeletes erkölcscsőszei ébredtek legkorábban. egyik a rövid ruhákat, másik a rövidnadrágokat nem tudja elviselni. miközben mindkettő szokványos ruhadarab (alkalomtól függően persze).

#1-es jót írt és tényleg hagy legyen övék a show - ugyanakkor valószínű, hogy a többi fiatal vendég egy része is elég rövid ruhában lesz

2022. nov. 9. 11:25
 7/33 anonim ***** válasza:
59%
Ez nem odavaló ruha. Keress másikat, ami elegánsabb és hosszabb. Az illemről se feledkezz el kérlek!
2022. nov. 9. 12:00
 8/33 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem csinos a ruha, de őszintén, ha valakit ilyen ruhában látnék meg szalagavatón, akkor az első gondolatom az lenne, hogy "na, ő se tudott volna hosszabbat találni". Viszont nekem amúgy tényleg nincs bajom a ruhával, szerintem csinos, de viszont szalagavatóra azért hosszabbat vennék fel, mert nem éppen szalagavatóra való ez.
2022. nov. 9. 12:06
 9/33 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem is túl rövid. Keress inkább olyan combközépig érőt. Az még nem térdig érő, de már visszafogottabb darab, mint a linkelt ruha.
2022. nov. 9. 12:10
 10/33 anonim ***** válasza:
37%

Na megjöttek a 40+-os erkölcscsőszök…

Szerintem nem rövid, csinos ruha, így ahogy a képen is van a magasszárú csizmával nagyon szép. Én felvenném, elegáns. Hidd el lesznek sokkal extrémebb ruhák is, köldökig dekoltált csillogó csodák stb. Én 2013-ban voltam szalagavatón, de ez akkor se volt másképp.

28/N

2022. nov. 9. 12:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!