Mitől olyan büdösek a Sinsayes ruhák??
Figyelt kérdés
Próbáltam rákeresni, de meglepőnek, hogy még kb senki nem tett ilyen megjegyzést, vagy nem kérdezte meg. Mitől ilyen büdösek a sinsayes ruhák? Pláne a farmereik elviselhetetlen bűzösek. Többszöri mosás után is kegyetlen, én fel se merem venni, nehogy megérezzék rajtam. Valami tipp, amivel eltűntek ez a szag?2022. nov. 6. 09:18
1/3 anonim válasza:
Elég sok Sinsay-es ruhám van, de egyik sem érkezett büdösen, és mosás után sem lettek azok.
Esetleg a nagyon műszálas vagy műbőr anyagú dolgokról tudom elképzelni, de azoknak még a drágább márkáknál is van egy jellegzetes szaga.
2/3 A kérdező kommentje:
Hát leginkább a "farmerek"
2022. nov. 7. 18:35
3/3 anonim válasza:
Én a festékanyagra tippelek. Nekem más oldalról van egy farmerom, amit 4-5ször már biztos kimostam és még mindig érezni ezt a büdös szagot. Szeretném a farmert, de rendesen irritálja a bőröm, ha 3 óránál tovább van rajtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!