Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Sinsay-en rendelt terméket...

Sinsay-en rendelt terméket lehet valahol nézni hol tart?

Figyelt kérdés

Csütörtökön rendeltem,

a megrendelés állapota folyamatban

a megrendelési számomat látom és ennyi

2022. jan. 11. 16:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Mindig küldenek e-mailt, amikor elküldték a rendelést.

A csomagok (feltehetőleg) Lengyelországból jönnek, a lengyel készletről, így ezután még 1-5 nap, mire megérkezik. Ez változó.

A futárszolgálat aznap küld e-mailt, hogy milyen időintervallumban szállítják ki.

2022. jan. 11. 18:03
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen azt tudom hogy aznap küldik az e-mail-t csak érdekelne hol tart mert az egyiket csütörtökre szeretném (volna) felvenni
2022. jan. 11. 19:04
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy megérkezik csütörtökig. Mostanában nekem másfél hét minimum, mire megjön.

01.02-án rendeltem, tegnap kaptam e-mailt a sinsay-től, hogy a csomagom elküldve, onnantól még min. 2 nap, mire hozzám ér.

2022. jan. 11. 19:25
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ja és amúgy ha regisztrálva vagy, akkor a rendeléseim menüpont alatt meg lehet nézni, hogy hol tart a csomag.
2022. jan. 11. 19:25
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi!

Csak annyi van h folyamatban

2022. jan. 11. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!