Lányok, mit szólnátok ha ilyesmi ruhákat hordana egy fiú?
Csak mert nekem nagyon tetszenek, de azért mégsem az a szokványos öltözet.
Meg nem akarom, hogy melegnek nézzenek...
Mit gondoltok?
20/F
20as. Igazad van. Ráírtam itt pár negatív hozzászólóra. Életunt, kötekedő személyek, akik attól érzik magukat nagynak, ha másokat szidhatnak.
De tudom, hogy saját magukkal van bajuk, csak éppen beismerni is félnek.
Szóval nemigen veszem magamra.
Szerintem menj ki benne az utcára majd és random csajokhoz menj oda nyugodtan. Igazán csak ők tudnak majd releváns információkkal szolgálni. Itt a neten bárki mondhat akármit jót, rosszat.
Az látszik, hogy egy sértődött kissrác vagy akit ha bíztatnak akkor köszi:):* ha meg a tyúkszemedre lépnek rohadjon el.
Ha megjött postán majd dobj be egy képet ide kíváncsi vagyok hogy áll.
De tényleg egy goproval sokkal nagyobb buli lenne egy Bpen mondjuk, ott nagyon elfogadók ilyen téren még lehet valaki megcsipkedné az arcod is :)
Nézd, segítek: Nekem nem tetszik ez a ruha, szerintem nem elég férfias. Természetesen nem ez alapján ítélek meg egy embert. Ez a szubjektív véleményem.
Látod? Szépen is lehet fogalmazni. Úgy érzem, hogy neked, illetve a hozzád hasonlóknak kisebbségi komplexusa van és itt gyakorin élitek ki magatokat.
Ahogy most írtál, az is provokatív, bicskanyitogató véleménynyilvánítás volt. Dolgozz magadon. Ha gondolod írj rám, segítek. Ahogyan teszed, így nem viszonyulunk emberekhez.
Én úgygondolom, hogyha ezeket hordod, mert tetszenek, akkor jól teszed, meg találod ezekben a ruhákban is a lányt (vagy fiút), aki hozzád való, légy önmagad
15/F
Azt húzol a testedre amit akarsz.
Azért pár megjegyzésem lenne.
Vagy tetszik vagy nem.De ez nem érdekel.Mert feltételezem őszinte véleményeknek van helye akkor ,ha valaki kérdésére érdemi választ akar kapni.
Ha nem akar, akkor sem fogom a vállát senkinek sem veregetni csak azért hogy némi plusz értékelést kapjak.
Ez borzalmas!Ha férfi vagy ,akkor ne cicás pólókat válassz magadnak!
Irta valaki:"Aranyosak"
Ja!!Olyan édi leszel bennük!!
Aranyosak egy gyereknek max!De egy férfinek ne legyen már aranyos az öltőzete!!Legyen elegáns,extravagáns,választékos és mindenekelőtt
férfias,praktikus stb de könyörgöm:Ne Aranyos!!
2.Japán feliratok:Szuper!csak pont senki se tudja mit jelentenek.Nem Japánban vagyunk.Öltözz úgy, mint egy európai Európában!!Ennél talán rosszabb lenne ha eszkimó ruházatot öltenél,csak hogy ne legyen szokványos.
Mert ugye az a problémád hogy mindenki megszokott ruhákban van.
Ez baj??
Miért gond az, ha a magyar emberek a megszokott százezer féle nyugati,hazai márka,százezer féle szineiben jelennek meg??
Ne mond már hogy a nyugati ,európai kultúrköreinkhez tartozó ruhaipar jelenlegi kollekciói és változatossága tul szűkre szabottak a számodra!!
Ki akarsz tűnni?
Ok.Van egy csomó dolog amivel felhívhatod magadra a figyelmet,anélkül,hogy bohócot kelljen csinálnod magadból.
Ez a véleményem.
Persze ezt le is xarhatod.Mert mindt ahogy kezdtem.Szabad orszagban élünk és azt húzol magara,amit akarsz!
Na ezt már egy érdemleges megszólalásnak tartom.
Nem szarom le,
tiszteletben tartom a véleményed.
Egy fiú nyugodtan hordhat ilyet.
Kisbarátom 20 évesen már nem vagy fiú bármennyire is szeretnél az maradni. Sajnálom ha tőlem kell megtudnod de eljött a férfi kollekció ideje. Ha nem nézel ki annak akkor is, ez a korral jár.
Valójában ki vagyok gyúrva, eléggé férfias a megjelenésem. :D
De akkor is tetszenek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!