Lányok, mit szólnátok ha ilyesmi ruhákat hordana egy fiú?
Csak mert nekem nagyon tetszenek, de azért mégsem az a szokványos öltözet.
Meg nem akarom, hogy melegnek nézzenek...
Mit gondoltok?
20/F
Nem tudom mik ezek a megvető hozzászólások. Szerintem többségében fiúk válaszoltak. Vagy ha lányok, akkor nagyon nagy baj van a generációval, ha ez a sértegető véleménykinyilvánítás a módi.
Mindenesetre azt gondolom, hogy ezek tök jó pólók. (Nem vagyok egyébként nagy animés, szimplán tetszik a kivitelezés.) Lényegében minden jobb szerintem, mint amit a korosztályom hord. Csupa feketében mindenki, semmi stílus.
Aki meg póló alapján nem jönne össze valakivel az nézzem magába. Mert tulajdonképpen ti azt mondjátok, hogy ha a zsáneretek viselne ilyen pólót, bármennyire oda vagytok érte, nem jönnének össze vele, mert nem tetszik a póló. Értem. Nos, elég elcseszett a generációm, de ez még nekem is meglepetés volt. Mondjuk, ha jobban belegondolok ez a tini kategória, szóval nem kéne meglepődnöm...
Természetesen nem várom el, hogy tetszen bárkinek is, de ahogy érveltek az majdhogynem szánalmas. Akinek pedig tetszett, annak köszönöm!
Amit a korosztályom hord.. Hát igen a ruha teszi az embert, ha lány lennék ( Nem vagyok ), akkor se kellenél, mert ki nem szarja le, hogy miben vagy. Ekkora feneket keríteni annak, hogy miben vagy és mások miben vannak ultra gagyi. Elmondom, hogy én pld gyerekkorom óta egyszínű, semmi mintás felsőkben járok, mert ebben érzem jól magamat és ezzel elmondtam a lényeget. Vedd fel azt, amiben jól érzed magad, de úgy hogy azért a józan eszed megtartod mellette. Nincs gond a ruhákkal, amiket linkeltél, viszont az írásod alapján rengeteg, de rengeteg más dolog van, amiket kikéne kezeltetned magadból. Keresgélj a neten 1-2 könyvet, ne a ruhatáradat bővítsd, hanem az elmédben az ismereteket.
"Természetesen nem várom el, hogy tetszen bárkinek is, de ahogy érveltek az majdhogynem szánalmas. Akinek pedig tetszett, annak köszönöm!"
Az ilyen mondatok ( amiket a végén odaszúr valaki ) csak arról árulkodnak, hogy az illetőnek semmi vita kultúrája nincsen, megfelelési kényszere van, és ultra nagy egóval rendelkezik. Erősen a kerülendők csoportjába sorolható, amíg nem változtat saját magán.
Még fiatal vagy, ne legyél teljesen rohadt a 40-es éveidre, még bőven tudsz változni.
Műveld csak azt az elmét és utána akár meztelen is lehetsz, nem fogják bánni a lányok / nők.
23F
Szerintem semmi probléma nincs ezekkel a pólókkal, jól néznek ki.
Egy ruhától amúgy se fog megváltozni a nemi orientációd még akkor se ha női osztályról vásárolnál, csipkés lenne, croptop stb..ettől nem leszel meleg 😃
Egyébként ne vedd a szívedre elég néhány válaszoló helyesírását, megnyilvánulását megnézni és rögtön elárulja az iq szintjét és azt, hogy miért nem kell a véleményével törődni.
Vedd fel ami tetszik és amiben jól érzed magad, ne foglalkozz senkivel.
Megint az ítélkezés.
Szóval te ennyiből leszűrted, hogy én egoista vagyok, megfelelési kényszerem van, és vitázni sem tudok, ezért kerülni kell engem.
Nemigen ismerek magamnál alázatosabb embert, de te biztos jobban ismersz. :)
Nincs megfelelési kényszerem, csak érdekelt mások mit gondolnak a ruháról, ebbe is többet látsz bele, mi vagy te pszichológus?
Vitázni meg élőben kell, nem írásban, kíváncsi lennék melyikünk rendelkezik épkézláb "vitakultúrával". Amit te csinálsz, csak annyi, hogy előre ítélsz. Azt hiszed, hogy én vagyok a rossz, de ez valójában a te problémáidról árulkodik, amit rám próbálsz kivetíteni. Ha ettől jobban érzed magad, nem oké...
Olvasni meg rendszeresen szoktam.
Bár nem tudom miért magyarázkodok neked, illetve nem kértem fiúk válaszát, de te azért is ide írtál.
A legdurvább az egészben, hogy azt hiszed, tanító jelleggel írsz és segítesz, de az egész szövegedről virít a toxikus jellem és a provokáció.
Hangsúlyozom, nekem a TE véleményedre nincs szükségem, mert jól láthatóan magaddal van bajod, hisz mégegyszer mondom nem ismersz, és így vonsz le következtetéseket a személyiségemről.
Reflektálhatsz nyugodtan, de figyelmen kívül foglak hagyni.
"Soha ne vitatkozz idiótákkal, mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
13# 14# köszönöm a válaszotokat!
Reménykedtem benne, hogy akadnak még normális, kedves, nem besavanyodott emberek az oldalon.
16#-os. Köszönöm!
Elég magabiztosnak tartom magam, a stílusomat is jól mutatja úgy gondolom, szóval rendelek is néhányat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!