Gólyabálra melyik fazonú ruha illene? Sellő, vagy asszimetrikus (elöl rövid-hátul hosszú) szoknya? 22/l
Figyelt kérdés
Mindkét szoknya fekete lenne.
A sellő nem túl komoly/elegáns? Az asszimetrikus nem túl kirívó?
Púderszínű csipkés V kivágású bodyval venném fel, puderszínű magassarkúval, visszafogott, ezüst kiegészítőkkel. Úgy érzem és az a visszajelzés, hogy mindkettő jól áll.
Viszonylag igényes helyen lesz a bál, és elég színvonalas az egész.
2022. nov. 4. 23:33
12/13 anonim válasza:
A szoknyák közül egyik se túl elegáns vagy kirívó így önmagában de a bodyt gondold még át. Bár nem tudom, hogy konkrétan hogy néz ki a bodyd de nem tudom elképzelni, hogy ez a kombináció elegáns legyen. Ha nem akarsz ruhát venni akkor inkább egy szép blúz.
13/13 anonim válasza:
Az az asszimetrikus szoknya amit linkeltél, nagyon lejárt lemez, utoljára 2016ban volt ez divatos. Ettől független felveheted, de alkalminak nem mondanám.
A sellő meg halloween kosztümnek elmegy, de abszolúte nem komolyan vehető. Szerintem is giccses, és ócskának is tűnik.
Amit én valami ilyemit választanék:
Szóval egy elegáns de szolid koktélruhát, magassarkúval. Túlöltözni se kell, de ja, azért nem ennyire laza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!