Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gólyabálra melyik fazonú ruha...

Gólyabálra melyik fazonú ruha illene? Sellő, vagy asszimetrikus (elöl rövid-hátul hosszú) szoknya? 22/l

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Mindkét szoknya fekete lenne.

A sellő nem túl komoly/elegáns? Az asszimetrikus nem túl kirívó?

Púderszínű csipkés V kivágású bodyval venném fel, puderszínű magassarkúval, visszafogott, ezüst kiegészítőkkel. Úgy érzem és az a visszajelzés, hogy mindkettő jól áll.

Viszonylag igényes helyen lesz a bál, és elég színvonalas az egész.

2022. nov. 4. 23:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
15%

Az első! Az tutajos.

F.

2022. nov. 5. 16:59
 12/13 anonim ***** válasza:
94%
A szoknyák közül egyik se túl elegáns vagy kirívó így önmagában de a bodyt gondold még át. Bár nem tudom, hogy konkrétan hogy néz ki a bodyd de nem tudom elképzelni, hogy ez a kombináció elegáns legyen. Ha nem akarsz ruhát venni akkor inkább egy szép blúz.
2022. nov. 5. 18:23
 13/13 anonim ***** válasza:

Az az asszimetrikus szoknya amit linkeltél, nagyon lejárt lemez, utoljára 2016ban volt ez divatos. Ettől független felveheted, de alkalminak nem mondanám.

A sellő meg halloween kosztümnek elmegy, de abszolúte nem komolyan vehető. Szerintem is giccses, és ócskának is tűnik.

Amit én valami ilyemit választanék:

[link]

[link]

[link]

[link]

Szóval egy elegáns de szolid koktélruhát, magassarkúval. Túlöltözni se kell, de ja, azért nem ennyire laza.

2022. nov. 6. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!