Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lanyok miert jo egy egy ujju...

Lanyok miert jo egy egy ujju asszimetrikus ruha? Mert en nem tartom logikusnak.

Figyelt kérdés
Nem ertem ezeknek a ruhaknak a lenyget vagy hordj hosszu ujjut vagy trikot en ezt a felfigast kovetem de valki kitalalta hogy vegyitsuk a kettot de eenek mi az ertelme?

2016. aug. 6. 23:22
 1/6 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
mert jól néz ki, és nem mindenki akar baromi dögunalmas kétujjú topokban járni.
2016. aug. 6. 23:48
 2/6 A kérdező kommentje:
Hmm ez mar logikusabb
2016. aug. 7. 00:29
 3/6 A kérdező kommentje:
Meg valami nem idegesito hogy az eggyik karod teljesen szabadon van a masik viszont csukloig zart ruha alatt van?
2016. aug. 7. 00:35
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb női ruha nem logikus és nem praktikus, ellenben egy jó pár elég kényelmetlen.

Azért hordják, mert tetszik nekik.

2016. aug. 7. 09:01
 5/6 A kérdező kommentje:
Azt tudom hogy vannak ruhak amik frlvetele elott ragasztoszallaggal rogzitik az adott delikvens mellet. Ezt a kerdest reszben emiatt raktam fel hogy megeri e hogy valki tenyleg ennyire szet strapalja magat mert 10 percet kamera elott all
2016. aug. 7. 10:55
 6/6 Dolli1993 ***** válasza:

Jól néz ki.

off: Különben annak sincs semmi értelme, hogy nyári ruhát gyártanak, 100% poliészterben.. :D

2016. aug. 8. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!