Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit vennétek fel, ha ki kén...

Mit vennétek fel, ha ki kén választanotok?

Figyelt kérdés

A legcsinosabb, de legkényelmesebb összeállítást,

illetve,

A szerintetek legrondább, legtramplibb, és legkényelmetlenebb

ruhákat kéne viselnetek?

2022. nov. 2. 07:16
 1/6 Metionin ***** válasza:
60%

Csinos & kényelmes: Egyberuha, harisnya, félcipő/bokacsizma

Legkényelmetlenebb: elegáns műszálas fehér blúz, szűk szoknya, tűsarkú

Legrondább: párducmintás leggings, valami rikító felső sok csillogós mintával, világos színű hegyes orrú tűsarkúval

Legtramplibb: talán a kinyúlt, szétmosott melegítő zoknival és papuccsal (ugyanakkor otthonra ez az egyik legkényelmesebb)

2022. nov. 2. 12:11
 2/6 A kérdező kommentje:

Kicsit szétszedted:

Kényelmes ÉS csinos, illetve kênyelmetlen ÉS trampli volt a kérdés.

2022. nov. 2. 12:34
 3/6 Metionin ***** válasza:
A kényelmes és csinos megvolt, a többinél meg az, ami nekem trampli, az kényelmes is, ha valami kényelmetlen, az általában pont hogy nem trampli, mert nekem a kifejezetten irodainak titulált cuccok kényelmetlenek (viszont nem feltétlenül rondák).
2022. nov. 2. 13:00
 4/6 A kérdező kommentje:
Akkor kijött, amire kíváncsi voltam a kérdésben rejtetten. Ronda és kényelmetlen ruha nincs.
2022. nov. 2. 13:07
 5/6 Metionin ***** válasza:

De várj, neked a trampli és a ronda az ugyanaz?

Nálam a trampli az a bő, elhasználódott stb. ami általában épp ezért kényelmes is.

Ronda meg minden, ami esztétikailag ronda, lehet ronda egy vadiúj puccos estélyi vagy egy tűsarkú is, ami nagyon nem kényelmes.

2022. nov. 2. 13:12
 6/6 A kérdező kommentje:

Szerintem minden trampli dolog ronda, de nem minden ronda dolog trampli.

Fogalmában arra gondolok, amit te is írtál, ezért is fogalmaztam úgy fent a kérdésben, hogy "legrondább, legtramplibb".

2022. nov. 2. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!