Vajon melyik fürdőruha közül kéne választanom a surf leggings vagy bikini shortot?
Figyelt kérdés
És egy 17 éves sportos lány vagyok a fontosabb kérdés kell alá felvennem bikini fehérneműt vagy nem kéne? Thanks
2022. máj. 22. 10:15
1/14 A kérdező kommentje:
Lehet ezeket edzésre használni?
2022. máj. 22. 10:45
2/14 anonim válasza:
Szerintem legyen a leggings.
Az nekem jobban bejön.
(Tapasztalat)
3/14 A kérdező kommentje:
Kifejtenéd hogy neked milyen tapasztalatod volt 1 lécci
2022. máj. 22. 10:57
4/14 A kérdező kommentje:
Vagyis 2-eske upsz
2022. máj. 22. 10:59
5/14 anonim válasza:
Persze.
Leggingsben könnyebb edzeni valamint rásimul a lábadra és így nem kell attól félned hogy lecsúszik.
Ráadásul kényelmesebb is.
Guggolni és lábgyakorlatokat végezni tökéletes.
Viszont hogyha nagyon meleg van akkor inkább ne hord mert beizzadsz.
Valamint nagyon jó az anyaga
+
Tudom ez nem fontos de ebben szebb a popsid. Ha azt szeretnéd hogy a fiúk nézzék a popsid akkor arra is tökéletes.
6/14 A kérdező kommentje:
Köszi a popsim szép alapból szoktak nézni a fiúk🥰
2022. máj. 22. 15:21
7/14 A kérdező kommentje:
De és most vízbe melyik lenne a jobb választás?
2022. máj. 22. 15:34
8/14 anonim válasza:
Mi a célod? Miért nem hagyományos fürdőbugyit szeretnél? És miért nem tudsz dönteni.
9/14 anonim válasza:
Szerintem a bikini short minden szempontból praktikusabb, hacsak nem szörfözni akarsz :D
10/14 anonim válasza:
Lányok, nektek már nem tudjátok, hogy mi a bajotok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!