Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vélemények a Tisza Cipőről?...

Vélemények a Tisza Cipőről? Szerintem sok év használat után úgy érzem túlhájpolt gyenge minőség. Most 30 ezer fölött Helly Hansent vettem utána, de mintha újratanultam volna járni.

Figyelt kérdés

Kezdjük, hogy egyre drágább. A talpa kopik, a betét kopik. Folyton 10 km séták után a lábámat kb. lerendezte. Na meg dög nehéz és hosszabb távon nem a legkényelmesebb a Derby modell. Előtte Martfű volt na az kopott el hamar.

Most a Helly Hansen könnyebb és kényelmesebb is és még akár 20 km séta után sem olyan vészes, mint a Tisza volt.

2022. okt. 31. 15:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem tetszenek es ranezesre is "fapados". Mondjuk a Hellyvel is igy vagyok, max kenyelmesebb. Marad a vans meg a nike. Ha meg meloba kell (sok allas, maszkalas) akkor sketcher.
2022. okt. 31. 15:57
 2/4 anonim ***** válasza:

Én pont nem ezt tapasztalom. Van egy ilyen cipőm, legalább 5 éve hordom és semmi baja. Összehasonlításul nyáron vettem egy Mustang vászoncipőt. Igaz, hogy jóval olcsóbb volt, de pár hónap hordás után kiszakadt a sarka. Ugyan ez volt S.Oliver és hasonló cipőknél. A CCC-ben kapható jól kinéző, de "papírtalpú" 20 ezer forint körüli cipőknek meg a talpát koptatom ki kb egy év alatt és ezért kell kidobni.

Úgyhogy pont ezért gondoltam rá nemrég, hogy megint inkább Tiszát veszek. Igaz, hogy drágább, de sokkal tartósabb. Így hosszú távon nem biztos, hogy az a drága.

2022. nov. 2. 06:49
 3/4 A kérdező kommentje:
Érdekes mármint a minőség terén. Tavalyig válltáskából is Tisza volt, de otromba és kevésbé tartós volt a mostani JackWolfskin-hez képest.
2022. nov. 2. 09:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Én asics párti vagyok. Ha kényelemről van szó akkor szerintem futócipőnél kezdődik a kényelem.
2022. nov. 17. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!