Pécsen belül hol tudok hajráfos (vagy csatos) felnőtt fejre is jó szarvakat venni?
Figyelt kérdés
Démon lennék, de a sehol nem találtam Pécsen. Az Árkádban volt egy bolt, de ott elég gagyik voltak, ráadásul drágán. Voltam egy rakat turiban (jelmezes turiban is), flytigerben, de sehol nem találtam :c
Akár a sima nem világítós műanyag is jó lenne, de ilyet csak nagyon pici méretben találtam.
Valaki látott valahol ilyet esetleg?
2022. okt. 28. 12:51
1/5 anonim válasza:
A hajpánt volt pici vagy a szarv is? Ha csak a pánt, szedd le és ragaszd rá egy olcsó nagyobbra.
2/5 A kérdező kommentje:
A hajpánt
Erre én is gondoltam, csak nem sok időm van suli mellett. Meg hamar fizetek érte, akkor ne kelljen még szerencsetlenkedni vele :/
2022. okt. 28. 15:12
4/5 anonim válasza:
Vegyél egy sima hajpántot, és csinálj szarvakat.
5/5 A kérdező kommentje:
#3 köszike, meglesem 😄
#4 elkezdtem egyet, de valaki a suliban benyulta őket, és nem akarok újra cseszekedni vele 😅
2022. okt. 28. 20:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!