Hol találok a méretemben hosszú nadrágot nagy választékban, ha a gyerek és a felnőtt méret között vagyok?
Árban a H&M, a C&A, a kínai és hasonló ruhaboltokat engedhetem meg magamnak. Ezeken a helyeken a gyerekméret felső és a felnőttméret alsó tartományában, ami az én méretem, alig van választék. Nem vagyok nagyon válogatós, de abban a kicsi választékban nagyon ritkán találok magamnak jó nadrágot.
162 cm magas, átlagos testalkatú férfi vagyok; ahogy írtam, ez kb. a felnőtt és gyerek méret határa- ami úgy látszik, egy szürke zóna...
Tehát Budapesten hol találnék a méretemben hosszú nadrágot nagy választékban a jelzett árkategóriában??
Amilyen tanácsokat nem kérek:
-ruhát nem rendelek interneten
-turkálóban nem vásárolok
Felsoroltad te is. Ilyen méretben alig van választék. Mindenhol alig van, ilysn az élet.
Akinek 46os a lábmérete annak cipőből alig van választék
Hát haver 2 szer kellett volna sorbanállni a centikert mikor osztották,mert ez igy elég necces!!
Dehát ezt dobta ki a gép neked.
Legalább a füleid 2 szer akkorák?
Varratni tudsz ,vagy hoszt felvarni,átszabatni ruhát stb..
New Yorkerben elég gyakran vannak XS-es nadrágok, ott nézelődj.
Üdv: egy 166 centis sorstárs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!