Milyen hátizsákot felnőtt férfinak?
Sziasztok!
Egy Helly Hansen DUBLIN hátizsákom volt amit sok évig használtam, csak már elfáradt eléggé. Külföldre járok dolgozni, így szempont, hogy legalább 25-30 liter körül legyen. Legyen valamelyest masszív, pakolható. Nem szempont a millió rekesz, inkább a minőség fontosabb. Tehát ha egy laptopot beletudok tenni úgy, hogy nem repül mindenfelé benne, van némi védelme, az is jó.
Nem vagyok tisztában a márkákkal, hogy melyik a jó, melyik kerülendő. Nem gimnazista stílust keresek persze, hatalmas VANS logó, vagy millió minta. Nem baj ha színes.
Árakat nem nagyon tudok mondani, hogy mennyit szánnék rá, olyan 20.000 Ft +/-, de nyilván ha van valami giga jó deal felette, akkor nem baj. Persze ha 20 alatt van, az is jó.
Én kb. 15+ éve használok egy fekete North Face Recon hátizsákot, nagyon meg vagyok vele elégedve.
Az új Recon-ok méginkább elegánsabbak, városiasabbak, ilyet vettünk a feeségemnek is, imádja. Mondjuk ez inkább 35e körül van, de szerintem megéri, mert korábban vettünk egy kisebb menőnek látszó hátizsékot 15e-ért, az intersportban, ami kb. 1 hónap alatt szétesett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!