Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért van ennyi szörnyen...

Miért van ennyi szörnyen öltözködő és kinéző ember mindenhol?

Figyelt kérdés
Rengetegen "kuka zsak style" -ban flangálnak az utcán, az arcán vagy 30 pircing, ebből 1 az orrban. Mindenfele tetoválást látni, és amikor meg kinyitják a szájukat akkor fröcsög a szenny. Talán a mai napig él az osztályok közti különbség, és ez az ő lecsúszottságuk rendszámtáblája?
2022. okt. 27. 07:55
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
94%
Hát... lehet, hogy nem "mindenki másnak" van a stílusával baj.
2022. okt. 27. 14:49
 22/31 anonim ***** válasza:
83%

19.

Akkor ne is csodálkozz ha elkerülnek a pasik.

Mert sok nő sír, hogy nincs senkije.

Ha nem is tesz érte, akkor ne lepődjön meg.

2022. okt. 27. 15:53
 23/31 anonim ***** válasza:
44%

Na végre valaki. Kérdező, totál egyetértek veled.

Nyomják mindenütt ezt a trottyos nadrág trendet is, tiszta idétlen bohóc kinézetet ad plàne azzal az ocsmány nagyorrú deszkás cipőkkel, amivel felveszik is. Én sose követtem az ilyen trendeket, én az öltözködés terén konzervatív vagyok. Nàlam az örök klasszikus darabok a best, amik 50 éve is jó megjelenést kölcsönöztek és most is. Éppen ezért hordok bespoke öltönyzakókat, klasszik Tom Ford ingeket, Chino nadrágokat, most télen a Chelsea csizma, illetve szövetkabátok. Klasszik automata Omega karóra, és egy finom niche parfüm, ami után megfordulnak az utcán. Egy jó Creed viking, esetleg Aventus a nyári napokra.

Nekem nem kell attól tartanom, hogy a mostani fotóimon később bármi okból is szégyenkeznem kell, hiszen időtlen ruháim vannak, ez különbözteti meg a stílust a divattól, amit sokan nem értenek meg.

A stílus ott kezdődik, hogy mindenben a legjobbra törekszel, és a legjobbat nyújtod. Ha meg azt látod, hogy a sok proli böfög a hátad mögött, meg habzik a szájuk is, akkor az azt jelenti, hogy jól csinálod, és köpköd rád, mert a szintedre felérni úgysem tud, és ez az egyelten eszköz, amit tenni tud. Ezért pontoznak le a prolik itt is minden választ, ami a stílust élteti, ezért köt sok frusztrált gyökér a másikba, és ezért szólják le azt, aki előrébb tart a másiknál.

2022. okt. 27. 16:52
 24/31 anonim ***** válasza:
94%
Fiataloknak jol all szerintem. En mondjuk mar nem vennem fel, nem az a koroeztaly vagyok (30)
2022. okt. 27. 18:18
 25/31 anonim ***** válasza:
74%
Az hogy szörnyen kinéző ember,az relatív lehet ami neked szörnyen néz ki,az másnak nagyon is tetszik. Nekem se tetszik sok minden, viszont engem egyáltalán nem érdekel ki mit vesz fel,ha valakin olyan ruhadarabot vagy stílust látok,ami nekem nem tetszik,attól nekem nem lesz drágább a kenyér. Most mondok egy példát,én utálom a rövid hajat,nekem fenékig érő hajam van,ettől függetlenül nem szólok le egy rövid hajú nőt, elvégre nem az én hajam,ha neki így tetszik, legyen olyan ez ilyen egyszerű.
2022. okt. 27. 23:23
 26/31 anonim ***** válasza:
16%

"Az hogy szörnyen kinéző ember,az relatív lehet ami neked szörnyen néz ki,az másnak nagyon is tetszik:

Nem, mert tudod van egy alapvető minimuma a jó ízlésnek, amiben nincs semmi relatív, mindenkinek éreznie kellene, hogy ebbe mi fér bele.

2022. okt. 28. 06:02
 27/31 anonim ***** válasza:
34%
26-os,ez lényegtelen most ha valakinek valami tetszik, nyilván fel fogja venni. Hát most nekem pl tetszik valami nehogy már azért ne vegyem fel mert pl a Józsinak meg Marinak (ezt csak példaként hoztam fel) nem tetszik. Hát totál leszarom másnak a véleményét. Én keresem meg a ruhára valót,nem más,nehogy már bárki is beleszóljon abba hogy én vagy más ember mit vegyen fel. Nem tetszik nem kell nézni,ennyi.
2022. okt. 28. 15:27
 28/31 anonim ***** válasza:
#27 ez nem erről szól, hanem ha neked egy olyan nadrág tetszik, amiből a segged hàromnegyede kint van, azt a jó ízlés nem fogja befogadni, mert ez pl. alapvető minimum. Én ezekről beszélek.
2022. okt. 28. 17:36
 29/31 anonim ***** válasza:
73%

Hogy az ilyen boomereknek legyen mit kérdeznie.

Amúgy ha már osztályoknál tartunk, az iskolai végzettség szignifikáns összefüggést mutat az előítéletességgel. Általánosságban minél tanulatlanabb valaki, annál inkább szeret felszínes indokok alapján kategorizálni.

Nekem sem tetsznek a feneket szabadon hagyó shortok, de ez van. Vallásos muszlim országokban azon van a balhé, ha a haja nincs eltakarva a nőnek. Már csak ebből is látszik, hogy ha az ember képes egy kicsit tágabb kontextusban vizsgálni egy kérdést, akkor rájöhet, hogy nincs egy olyan mérce, ami mindenki szerint alap, és amit mindenkinek éreznie kéne.

2022. okt. 29. 02:19
 30/31 anonim ***** válasza:
19%

"Általánosságban minél tanulatlanabb valaki, annál inkább szeret felszínes indokok alapján kategorizálni."

És ezt miből szoptad ki? Mert én mint egyetemet járt szeretnék egy erre vonatkozó tudományos kutatást kérni tőled, amik releváns szakirodalmi hivarkozásokat is tartalmaznak. Vagy netán csak te okádtad ide? Én és sok más ismerősöm magas végzettséggel első ránézésre megállapítom egy idétlenül öltöző bohócról, hogy micsoda. 🤡

2022. okt. 29. 06:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!