Miért lesz valakinek szépérzéke valakinek felnőttkorára,valakinek meg nem?
Csak én nem értem a hisztidet?
Fiatalkoromban én is csinosan és divatosan öltöztem és pont lesz@rtam, ha valaki emiatt ferde szemmel nézett rám. Inkább azon gondolkozz el, hogy miért pattogsz ennyit más emberek valós vagy vélt véleményén. amúgy valóban nagyon tip-top lehet az aki adománycuccokat hord. :D Én eléggé leszarom, mi van rajtam, de még én se süllyednék le idáig. :D
Értem mire gondolsz.
Nekem komoly, diplomás munkahelyen, szólt a főnök, hogy ide nem kötelező kiöltözni, járjak ahogy szoktam.
És csodálkozott mikor elmondtam neki, hogy én mindig így öltözöm. ing + öltönynadrág + bőr cipő, esetleg erre zakó, szövet kabát.
Sokan kifogásként hozzák fel, hogy szépen öltözni drága. Ez baromság. Ing a póló helyett, farmer helyett szövetnadrág, és hasonlók nem drágábbak, sőt!
Sokan meg azzal jönnek, hogy nem olyan helyen dolgoznak, minek "kiöltözni". Jó, takarítani nem kell öltönyben járni, de nem is kell csövesen.
Mindenkinek mást jelent a szép. Nekem is volt olyan kolléganőm, aki hangoztatta hogy neki mekkora szépérzéke van, aztán közben csomósodott a fekete tus a szeme sarkában, és innentől másra nem is tudtam koncentrálni a külsejével kapcsolatban, pedig ő pl tényleg jól öltözködött, de ez annyira zavart, hogy nem szerettem ránézni egyszerűen.
Nem tudom milyen közegről van szó, nálunk max azoknak szokták kurvásnak nevezni a megjelenését, akik 10 centis tűsarkon, 10 cetnis szoknyában tipegnek. Csinosan kinéző nőt nem szoktak lekurvázni az emberek, vagy csúnyán nézni rá. Ha veled ez rendszeres, akkor vagy valami nagyon elmaradott környezetben élsz, vagy igazából más miatt nem bírnak.
Az ing, öltönynadrág is, mint "szép" viselet... Hát ízlések és pofonok, a legtöbb embernek szimplán nem tetszik, ezért nem hordják. Volt olyan pasim aki mindig ebben rohangált, ciki volt, mert a túlöltözés ugyanolyan gáz, mint az alulöltözés, mindig kérdezgette mindenki, hogy miért ez van rajta. Oké, mondjuk ő öltönyt is mindig hordott. Egy sima ing még belefér lazább helyeken is. De azért mikor megjelent egy romkocsmában vagy egy kerti partyn öltönynadrágban, az konkrétan komikus volt. Részben emiatt is szakítottam, meguntam hogy mindenhol ilyen erőltetetten ki akar tűnni.
Nem értem miért hiszik sokan azt, hogy az átlag azért nem öltözik elegánsan, mert nem tud. Pedig a legtöbb embernek szimplán nem ez a stílus tetszik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!