Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek erről?

Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

Nemrég sétáltam a városban és annyit kell tudni, hogy metálosnak vallom magam, aznapi ruhám egy powerwolfos póló egy fekete farmer azon egy lánc, pár bandás karkötő, a lényeg hogy jott szembe velem egy srác hasonló ruhazatban csak nyilván más banda volt a polojan, aztán full random elkezdtünk beszélgetni és szóba jött a bakancs mivel nekem nincs neki pedig igen, kaptam egyből a savazást hogy én pózer vagyok mivel nincs bakancsom, én úgy gondolom hogy nem egy bakancson fog múlni, hogy metalos vagyok-e illetve nem is az öltözködésen csak én szeretem hordani a kedvenc bandáim pólóit stb.

Mi a véleményetek erről?

2022. okt. 27. 01:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
88%
Egyetértek azokkal,akik szerint nagyon gyerekes volt ilyenen fennakadni.
2022. okt. 27. 13:31
 12/21 veterán vas ***** válasza:
81%

Vagy ne sétálj többet arra, vagy válogasd meg hogy kivel állsz szóba.

;)

2022. okt. 27. 13:35
 13/21 NTBS ***** válasza:
100%
Lehet frusztrált volt valamiért és rajtad vezette le.
2022. okt. 27. 14:47
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem szánalmas amit a srác le művelt, de igazából nagyon jellemző egy adott körre ez a viselkedés (főleg azok csinálják ezt akiknek még nincs fix identitásuk és bizonytalanok önmagukban. A szubkultúrába való be tagozódás által nyernek egy kis önigazolást, és innentől kezdve mindenki pózer a szemükben, csak saját maguk a nagy true arcok)

Egyszer engem a Westendes lecsúszott punk brigád pár tagja vegzált, csak azért mert platformos bakancs volt rajtam.

Közöm sincs a punkhoz, főleg black metalt meg darkwave-et hallgatok. Rajtuk persze a legalapabb zenekaros pólók voltak (nem nagyon vagyok benne a punk szubkultba de attól függetlenül vágom, hogy milyen zenék ott a fel kapotabb, mindenki által ismert tucat bandák, és mik az undergroundabb dolgok)

2022. okt. 27. 14:54
 15/21 anonim válasza:
Kérdező, milyen zenekarokat hallgatsz még? Csak érdeklődöm.
2022. okt. 27. 15:03
 16/21 A kérdező kommentje:

15ös válasz: Undergroundot és mainstreamet is hallgatok egyaránt, de akik úgy true kedvenceim: Sabaton, Powerwolf ugye, Rammstein, Disturbed, FFDP, Avenged Sevenfold, Judas Priest, Ozzy Osbourne és a Pokolgép

Undergroundba: Abnormity, Elimination, Hortor

16osnak: tudom nem rám gondoltál valszeg mert én pozitív visszajelzést adtam, de a sok lepontozásban is látszik, hogy tényleg sok a leragadt idióta.

2022. okt. 27. 16:54
 17/21 anonim ***** válasza:
62%

"tudom nem rám gondoltál valszeg mert én pozitív visszajelzést adtam, de a sok lepontozásban is látszik, hogy tényleg sok a leragadt idióta."

Ja, bocsi, hogy offoltam emiatt, csak tényleg nem értem néha ezeket a gyökereket, hogy mi ebben az örómforrás, hogy random zsigerből lepontoznak, máskor meg bele is kötnek a másikba. Sajna én az ilyeneknek már nem tudom megadni az alapvető emberi hangnemet sem.

2022. okt. 27. 16:56
 18/21 anonim ***** válasza:

Hülye a srác, mint írtad mi köze van a bakancshoz a zenei ízlésedhez? Én (még) nagyon basic ruhákat hordok, akkor már pózer lennék? xD

Akkor az valaki ha rajta van egy banda pólója és fogalma sincs hogy kik ők. Szerintem ez is zene alapú közösség. Nem feltétlen kell úgymond metálosan öltözködni. Meglehet a 8-as válaszoló is ezt értette.

Remélem otthagytad ahol volt.

2022. okt. 27. 17:57
 19/21 Tom Benko ***** válasza:
100%
Ez baromság. Nekem is vannak bandás pólóim, szoktam hordani őket, de nekem ne szabja meg senii, hogy metálosként hogyan "kell" kinéznem vagy öltözködnöm.
2022. okt. 27. 18:19
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Szard le. (Szerintem gyerek még. Mondjuk te is, de majd megtanulsz szarni ilyenekre :D )
2022. okt. 27. 18:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!