Hogy érdemes ruhát vársárolni/rendelni?
Sose merült fel bennem hogy plusz kellékeket is kéne vennem.
Azt a ruhadarabot veszem meg amelyikre szükségem van.
Úgy értem, hogy kinéztem magamnak egy ruha darabot, ami tetszik és szerintem jól nézne ki: [link]
És nem tudom, hogy megvegyem, vagy pl. [link]
itt az egész kinézetet vegyem meg, tehát a garbót + a dzsekit, mivel fehér cipőm és fekete farmerom már van és így hordjam mint a képem, mert itt össze vannak passzolva a ruhadarabok és a színek és így biztos jól nézne ki rajtam is.
Míg a piros kabát esetén lehet, hogy felveszem mondjuk egy random pulcsival/farmerrel és az nem fog olyan jól kinézni.
Csak azt venném meg, amire szükségem van, és úgy választanék a kettő közül, hogy melyikhez van otthon több pulcsim, ingem, cipőm stb. színben, stílusban.
H alegközelebb tetszik pl. egy nadrág, akkor sem fogod megvenni hozzá a modellen látott inget, vagy pólót, ugye? Ötletet lehet meríteni, vagy ellesni stílust is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!