Szeretem a harisnyákat harisnyában vagy anélkül izzadtabb szagú a női talp?
Nélkül.
Te nem hallottál arról,hogy pamut zoknit kell venni ha azt akarod,hogy ne izzadjon a lábad?
Emiatt nem is értem, hogy ezeket a kimondott műanyag szharokat miért gyártják..
Na ezt látod rosszul tudod!
Semmi köze ahhoz, hogy mi van a lábadon annak, hogy mennyire izzad a lábad. Ez is egy ilyen nagyanyáink tévhite...
Én az átlagnál izzadósabb lábú vagyok, erre már rég rájöttem. Nekem egy bizonyos hőmérséklet felett bármit csinálhatok, izzad a lábam.
Viszont a vastag pamut zokniban legalább szellőzni se tud (még ha leveszem a cipőmet se). De vékony harisnyazokniban könnyen elillan az izzadtság, így a szagokat okozó baktériumok sem szaporodnak el, ergo szaga sem lesz. És ez nem a 'hallottam', meg 'azt írták' téma, hanem a saját sokéves tapasztalatom!
De egyébként ha már valaki szagokra vágyik - mert ilyen is van, akkor ajánlom a harisnya+zárt bőrcipő kombót. Na annak aztán lesz irtózatos szaga. DE, nem a harisnya miatt! Nekem bőrcipőm már csak alkalmiban van, régóta nem veszek mindennapos használatra.
5.
Nem vitatkozok veled, biztos így lehet.
Viszont! Egy dolgot nem értek.
Ha ilyen pozitív a tapasztalatod a nejlon zokni-harisnyanadrág iránt, akkor a mai napig vajon miért a pamut zoknit preferálják sportoláshoz, napi viselethez?
Mert nem próbálták és nem tudják...
De viccet félre téve. A legjobb sport zoknik is már full szintetikusak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!