CCC-s bakancs problémája?
Nekem ilyen helyeken mindig visszaveszik. Kicsit tisztogasd meg, hogy ne legyen koszos, frissnek nézzen ki. Tedd bele a dobozába, fogd a blokkot, sétálj el a legközelebbi CCC-be és mondd el, hogy mi a problémád.., kicsit túlozhatsz is, hogy beázott stb. Ha nem vennék vissza, akkor menj el egy másik CCC-be és előbb utóbb valamelyikben vagy oda adják az árát levásárolható "kuponként", vagy elküldik cipészhez, aki megcsinálja neked.
Én már elég rég vittem vissza cipőt, de régen rá volt írva a blokkra, hogy meddig és milyen feltételek mellett veszik vissza.
4: a két évből csak 6 hónap a szavatosság! A 6 hónap elteltével (ami most nem releváns, hiszen 10 napja vásárolta) már a vevőnek kell bizonyítani, hogy a felmerült hiba a gyártási hibára vezethető vissza!
- Jótállás: A vásárlás napjától számított hat (6) hónapon belül bármilyen hibát észlel, azt haladéktalanul jeleznie kell Üzemeltető ügyfélszolgálatának Ezután az ügyfélszolgálat által megadott módon biztosítania kell a kifogás elbírálásához szükséges információkat. A jótállás időtartama alatt az Eladónak kell bizonyítania, hogy a hiba nem gyártási vagy anyaghiba következménye.
- Szavatosság: A vásárlás napjától számított hat (6) hónapon túl a 2 éves időtartam végéig a Vásárlónak kell bizonyítania, hogy a kifogásolt probléma gyártási vagy anyaghiba következménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!