Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » CCC-s bakancs problémája?

Csingiling_2021 kérdése:

CCC-s bakancs problémája?

Figyelt kérdés
Sziasztok.Még újév előtt december 31.-én a CCC-ben vásároltam egy bakancsot.Egy hete használom és most megrepedt a talpa(elég vastag talpa van)és a másik is kezd.Kétségbe vagyok esve,nem tudom mit csináljak.:(Azt szeretném kérdezni hogy visszaveszik e?Blokk, csomagolás és az eredeti doboza is megvan, talpán kívül semmilyen más probléma nincsen vele.Köszönöm előre is a válaszaitokat?!.:)

2022. jan. 10. 22:55
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Jól jönne minél hamarabb valami válasz köszönöm<3
2022. jan. 10. 22:56
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
6 hó garancia van a cipőkre, vidd vissza.
2022. jan. 10. 23:06
 3/13 anonim ***** válasza:
83%

Nekem ilyen helyeken mindig visszaveszik. Kicsit tisztogasd meg, hogy ne legyen koszos, frissnek nézzen ki. Tedd bele a dobozába, fogd a blokkot, sétálj el a legközelebbi CCC-be és mondd el, hogy mi a problémád.., kicsit túlozhatsz is, hogy beázott stb. Ha nem vennék vissza, akkor menj el egy másik CCC-be és előbb utóbb valamelyikben vagy oda adják az árát levásárolható "kuponként", vagy elküldik cipészhez, aki megcsinálja neked.

Én már elég rég vittem vissza cipőt, de régen rá volt írva a blokkra, hogy meddig és milyen feltételek mellett veszik vissza.

2022. jan. 10. 23:09
 4/13 anonim ***** válasza:
2 év jótállás van a cipőkre, tisztísd meg, ez fontos, és vidd vissza blokkal együtt, ott jegyzőkönyvet fognak felvenni, szerintem ha javítható akkor valószínűleg meg javítják, ha nem akkor visszaadják az arat.
2022. jan. 11. 09:53
 5/13 anonim ***** válasza:

4: a két évből csak 6 hónap a szavatosság! A 6 hónap elteltével (ami most nem releváns, hiszen 10 napja vásárolta) már a vevőnek kell bizonyítani, hogy a felmerült hiba a gyártási hibára vezethető vissza!

- Jótállás: A vásárlás napjától számított hat (6) hónapon belül bármilyen hibát észlel, azt haladéktalanul jeleznie kell Üzemeltető ügyfélszolgálatának Ezután az ügyfélszolgálat által megadott módon biztosítania kell a kifogás elbírálásához szükséges információkat. A jótállás időtartama alatt az Eladónak kell bizonyítania, hogy a hiba nem gyártási vagy anyaghiba következménye.

- Szavatosság: A vásárlás napjától számított hat (6) hónapon túl a 2 éves időtartam végéig a Vásárlónak kell bizonyítania, hogy a kifogásolt probléma gyártási vagy anyaghiba következménye.

2022. jan. 11. 10:04
 6/13 anonim ***** válasza:
A lényeg, hogy nekem hat hónapon túl is meg javítottak, akkor két hetest meg főleg meg fognak/vagy visszaadják a pénzt.
2022. jan. 11. 10:10
 7/13 A kérdező kommentje:
Ezt Baján vettem,ott is lehet?
2022. jan. 11. 15:40
 8/13 anonim ***** válasza:
7: bárhol lehet! Ha Baján vetted, ott is - de ha most Szegeden lennél, egy másik CCC-be ugyanúgy vissza lehetne vinni!
2022. jan. 11. 15:41
 9/13 anonim ***** válasza:
Vidd vissza.
2022. jan. 12. 07:01
 10/13 anonim ***** válasza:
Egyszerűen vidd vissza és kész.
2022. jan. 14. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!