Szerintetek visszaveszik?
Figyelt kérdés
Először is bocsánat, ha nem jó kategória. Tegnap vettem egy cipőt szalagavatóra.. Viszont azon gondolkoztam, hogy mivel én ezen az egy alkalmon kívül soha nem hordanám, így teljesen feleslegesen maradna meg.. Szóval szerintetek visszavihetem szalagavató után? Valami más ürüggyel nyilván. Hiszen baja nem lenne, mert tényleg csak egyszer lenne rajtam, akkor is beltéren.. Illetve, ha ezt megtehetem, akkor bármelyik üzletbe visszavihetem, vagy csak abba, ahol vettem?. Tudom, ez nem szép dolog, szóval kérlek, csak normális válaszokat írjatok..2022. okt. 22. 08:31
11/11 anonim válasza:
Szerintem az ilyen, egyszer használt cipőt még jól el lehet adni neten. Oda kell írni, hogy egyszer volt csak használva, szalagavatóra, és a kihasználatlanság miatt eladnád. Mivel igen, visszavenni valószínűleg nem vennék a boltban, és nem tudom mennyit ér a cipő, de még viszonylag jól is kijöhetsz az eladással (nyilván nem annyira jól, mintha a boltban visszakapnád a teljes árat, de na).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!