Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Visszaveszik a cipőt a Deichma...

Visszaveszik a cipőt a Deichmannban ha meggondoltam magam?

Figyelt kérdés
Vettem egy cipőt a Deichmannban a leáratott polcról, de mégsem teszik, ezért szeretném visszavinni. Utcán nem voltam benne. Szerintetek vissza tudom cserélni?

2022. jún. 1. 22:03
 1/9 anonim válasza:
97%
Ha megvan a blokk, akkor szerintem semmi akadálya. Azt hiszem 30 napon belül kötelező visszavenniük.
2022. jún. 1. 23:13
 2/9 Noren1989 ***** válasza:
42%

Megjegyzem, h komolyabb indok nélkül nem kötelesek visszavenni.

Màsfelől jó eséllyel levàsàrolhatod az àràt, kp-t még sosem kaptam vissza hasonló helyzetben.

2022. jún. 2. 07:26
 3/9 anonim ***** válasza:
50%
Ha megvan a blokk meg minden, és 30 napon belül vagy visszaveszik. Ha pedig akadékoskodnak csak mond ki a varázs mondatot: "Akkor kérem a panaszkönyvet" és utána egyből nem fognak akadékoskodni.
2022. jún. 2. 08:32
 4/9 anonim ***** válasza:
Blokkal visszaveszik siman. Egyszer vettem egy 10 centis magassarkut, otthon rajottem h bem fogok tudni benne jarni. Vissza vittem, mosolyogva megmondtam az eladonak h nem tudok benne jarni. Visszaadta a penzt. :) semmi extra
2022. jún. 2. 13:51
 5/9 anonim ***** válasza:
75%

Valszeg visszaveszik, üzletpolitikai megfontolásból (elégedett ügyfél vissza fog térni vásárolni) - de semmiféle törvényi kötelezettségük nincs erre.

Amit az 1-es ír, az en bloc hülyeség.

2022. jún. 2. 14:09
 6/9 anonim ***** válasza:
73%

#3: te se vagy túl tájékozott....

A vásárlók könyvét olyankor kell kérni, ha vmi trv-i kötelezettségüknek nem akarnak eleget tenni. Itt ilyenról szó nincs!!!

Nincs visszavásárlási kötelezettség. Online vásárlás esetén is csak 14 napon belül.

2022. jún. 2. 14:11
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat mindenkinek!! Közben ezt találtam a Deichmann weboldalán.

,,Felhívjuk figyelmét, hogy cégünknél a nem minőségi hibás lábbelik méretprobléma vagy egyéb okok miatti cseréjére csak abban az esetben van lehetőség, ha a terméket még nem viselte, tehát az teljesen új állapotban van."

Holnap fogok menni, kicsit izgulok hogy mi van ha azt mondják nem, de ezen szöveg alapján nem mondhatják hogy nem. Úgyhogy mindenki szurkoljon nekem holnap!!

2022. jún. 3. 00:41
 8/9 anonim ***** válasza:
61%
Én is jártam már így. Megvettem, haza vittem aztán pár nap múlva rájöttem, hogy mégsem tetszik. Visszavittem, gyosran megnézték és mivel nem használtam, így semmi nem látszódott rajta. Én ott helyben visszakaptam a pénzt, de lehetőségem lett volna levásárolni az árát is.
2022. jún. 3. 11:17
 9/9 A kérdező kommentje:
Sikerült. Minden oké volt, simán visszavették. Köszi a segítséget!!
2022. jún. 3. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!