Visszaveszik a cipőt a Deichmannban ha meggondoltam magam?
Megjegyzem, h komolyabb indok nélkül nem kötelesek visszavenni.
Màsfelől jó eséllyel levàsàrolhatod az àràt, kp-t még sosem kaptam vissza hasonló helyzetben.
Valszeg visszaveszik, üzletpolitikai megfontolásból (elégedett ügyfél vissza fog térni vásárolni) - de semmiféle törvényi kötelezettségük nincs erre.
Amit az 1-es ír, az en bloc hülyeség.
#3: te se vagy túl tájékozott....
A vásárlók könyvét olyankor kell kérni, ha vmi trv-i kötelezettségüknek nem akarnak eleget tenni. Itt ilyenról szó nincs!!!
Nincs visszavásárlási kötelezettség. Online vásárlás esetén is csak 14 napon belül.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!! Közben ezt találtam a Deichmann weboldalán.
,,Felhívjuk figyelmét, hogy cégünknél a nem minőségi hibás lábbelik méretprobléma vagy egyéb okok miatti cseréjére csak abban az esetben van lehetőség, ha a terméket még nem viselte, tehát az teljesen új állapotban van."
Holnap fogok menni, kicsit izgulok hogy mi van ha azt mondják nem, de ezen szöveg alapján nem mondhatják hogy nem. Úgyhogy mindenki szurkoljon nekem holnap!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!