180 cm magas vagyok, télikabátot keresek. (?)
Mégis, hol keressem? Feltúrtam a fb marketplace-t, semmi.
Eleve a "télikabátok" derékig érnek. Én hosszút keresek (combközépig érőt, hogy eltakarja a fenekem, hogy ott ne fázzak). Aztán jó lenne, ha nem egy zsák lenne, hanem karcsúsított. Végül némi színt is szeretnék (szóval NE legyen szürke, barna, fekete).
Vmi tipp, hogy hol találok ilyet? (Használtat keresek, arra van pénzem.)
Ja és legyen nagyon meleg.
Mindenkit felpontoztam és köszönöm szépen.
Egyébként turiba sajnos nem tudok menni (pánikbeteg vagyok). Kabátot idén vettem jót életemben először. Egy Superdry márkájút, XL-est, fb marketplace-en. Csak az átmeneti. Ciklámen színű, gyönyörű. Derékban karcsúsított, stb.
Ilyet kerestem volna, csak hosszabb, melegebb verzióban. De nincs. Vannak, amik nagyon tetszenek, de az M, L kiesik. 4 vagy 5 évvel ezelőtt vettem télikabátot utoljára (akkor újonnan). Egy olajzöld kabát volt, 30 k. L-es méret... Amikor a 160 cm magas barátnőmön láttam, hogy milyen jól áll neki (odaadtam neki), na akkor jöttem rá, hogy nem a kabáttal van baj, hanem a mérettel...
Nem értem, hogy hogy létezik ez az egész. Aki magas, mint én, annak nem jó az L-es méret (én nagyon vékony vagyok, de széles a csípőm és a mellkasom, hátam, vállam, a melleim kicsik). Aki alacsony, de nagy melle van, az is jól megszívta... Nem értem, a ruhakészítők nem láttak még élő nőket? Na mindegy.
12
Köszi, írtam, hogy pánikbeteg vagyok... nem megyek (nem tudok menni) ilyen helyekre.
14
Nem sok. Szerintem LÉTEZNEK 180 cm magas emberek (nők is...). Nem fogok olyan kabátot hordani, ami a) nem tetszik b) kicsi.
TE hordanál olyan kabátot, aminek az ujja könyékig ér, a mellkasodon nem tudod behúzni a cipzárt és amúgy k.rva rondának találod? Mert sztem nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!