Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nadrág lógjon rá a cipőre és...

Nadrág lógjon rá a cipőre és legyen ott teljesen gyűrött, vagy érjen bokáig/ épphogy a cipőre rámenjen?

Figyelt kérdés

Mostanában eléggé megfigyeltem, hogy ki hogyan hordja, és pl ismerős a baromi drága öltönyt úgy veszi fel, hogy a nadrágja a cipő sarkánál, majdnem lelóg a földre. Szóval nyilván elöl a cipőn meg boka részén teljesen gyűrött. Mintha túl nagy lenne rá. Feljebb már szépen egyenes és élére van vasalva. Nem tiszta gyűrődés az egész, de én amikor ilyet látok, hogy így van a lábfejnél a nadrág, mindig az a kép villan be, ahogy Orbán a V4ekkel pózol azon a pár évvel ezelőtti képen, amiből még cikkek is születtek, mert olyan borzalmas volt. Nem tudom, hogy ez az ismerősöm megy e össze a kor miatt, és régen nem így állt volna, vagy mondjuk a 2000es években ez volt a divat, de szerintem borzalmas. Rossz minőségről beszélni nem lehet, mert biztos hogy több milliós tétel ez az öltöny.

Ezzel szemben, pedig ami nekem tetszik, legyen az bármilyen hosszú nadrág, amikor kb bokáig vagy a cipő tetejéig ér a vége, és nem simul rá a cipőre, hanem lóg, és igen, lehet hogy kint lenne a bokája, ha pl leül benne, de ott a szép zokni alatta szóval nem fog.

Nyilván mind a két esetben, szép bő nadrágról van szó, tehát nem a hereösszeszorítós idióta stílus, hanem van bennük helx bőven, ahogy kell. Csak ismerősnél majdnem lelóg földre, az én nekem tetsző stílusban meg "bokás" hossz 😁

Szóval, szerintetek hogyan kell a szép nadrágokat/ öltönyt hordani, hogyan kell állniuk?

Mert amúgy ismerősömön baromi jól áll, ez az egyetlen dolog, ami nekem személy szerint nem tetszik, de bokától felfele minden kiváló.

2022. okt. 21. 07:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Érjen rá és ne legyen gyűrött.
2022. okt. 21. 07:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Érjen a cipőre egy db töréssel lent.
2022. okt. 21. 19:23
 3/4 anonim ***** válasza:

A nadrág fazonjától és a viselő testalkatától függ!

[link]

2022. okt. 21. 20:19
 4/4 anonim ***** válasza:

Én ezt a hosszúságot szeretem!

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2022. nov. 13. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!