Miért öltözik nyugdíjasnak vagy hajléktalannak sok fiatal lány?
Figyelt kérdés
Nem vitát akarok robbantani, csak érdekel, hogy miért öltözködnek így és vajon mikor megy ki a divatból? 1-2 példa, mire gondolok:
Nektek mi a véleményetek róla?
2022. okt. 18. 18:37
11/24 anonim válasza:
Azert talalni meg piperkoc fancy csajokat is. Vadassz akkor rajuk
12/24 A kérdező kommentje:
#11 Az igen, egészséges lelkületű ember lehetsz.:)
2022. okt. 18. 23:13
13/24 anonim válasza:
A "divathullámok" akár 10-15 évig is eltarthatnak. Most nem például egy fényes pufidzsekire gondolok. Hanem mondjuk egy "nagymamás" kardigán simán húzhatja hosszú évekig. Legfeljebb alakul egy kicsit a fazon, de nem tűnik el. Ilyen a balerina cipő is. Kb 2005-ben kezdtek nagyon bejönni és még mindig lehet ilyet venni. Max azóta kicsit változott a fazon. De a skinny farmer sem fog soha totál eltűnni, mert magasszárú csizmával praktikusabb felvenni, mint mondjuk egy mom farmert.
14/24 anonim válasza:
Felétek komolyan így öltöznek a nyuggerek meg a csövesek? :O Én nem hordok ilyen stílusú ruhákat, de ha látnék valakit ilyenben, nem botránkoznék meg. Szerintem nincs ezzel semmi baj.
15/24 A kérdező kommentje:
Én sem botránkozok meg.
2022. okt. 19. 07:43
16/24 anonim válasza:
Szerintem is szörnyű:D sosem vennék fel ilyeneket
17/24 anonim válasza:
Szerintem egyre jobb a felhozatal. Mar uncsi volt a sok ugyanolyan csaj. Most mindenki talal olyat ami tetszik neki.
18/24 anonim válasza:
Mert nekik ez tetszik.
Amúgy nekem se feltétlenül jön be, de szerencsére nem te vagy én döntjük el, hogy vadidegen emberek milyen ruhákat viselhetnek. Mindenki öltözzön úgy ahogy neki jó, aztán kész.
19/24 NTBS válasza:
Sok oka lehet. Divat, egyedi stílus.
20/24 A kérdező kommentje:
#17 Budapesten ez a stílus az unalmas, annyian öltözködnek így, lassan már a skinny nadrág lesz az egyedi...
#18 Hatalmamban állna se szeretnék ilyenről dönteni.😅 Természetesen öltözzön mindenki úgy, ahogy szeretne, csak ezzel a stílussal nem tudok mit kezdeni, de ez már az én egyéni nyomorom.
2022. okt. 19. 12:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!