Vettetek már ilyen vagy hasonló leggingset a gate.shopból?
Figyelt kérdés
Ilyenre gondoltam: [link]
Új leggingsekre lenne szükségem, de tartósat szeretnék, ami nem fog egy idő után kinyúlni, szétmenni. A legtöbb, ami nekem van, az Decathlonos, egy ideig jók voltak, de ezek is kinyúltak, ezért már csak otthonra hordom őket. Ezek a gate.shop-os leggingsek nagyon kecsegtető áron vannak, de félek, hogy olyan minőségűek is. Már párszor rendeltem tőlük ruhát, átlagosnak érzem, nem egy csúcskategória, de hordhatóak a ruháik. De ha ezek hamar kinyúlnak, inkább szánok több pénzt rá és veszek máshol.
2022. okt. 14. 17:14
11/16 anonim válasza:
Csak viseld is normálisan, ne kirakatként
12/16 A kérdező kommentje:
11-es, ha arra gondolsz, hogy nadrág helyett használnám, nem fogom.
2022. nov. 17. 15:54
13/16 anonim válasza:
Sajnos nem tudni, hogy kinek mennyi esze van, most akkor tudjuk, hogy te értelmes vagy
14/16 anonim válasza:
Én rendszeresen rendelek leggingset is a gate-ről és teljesen elégedett vagyok a minőséggel. A mérettel voltak csak problémáim, mert egyébként s a méretem, de a gate-nál xs vagy 34 a méretem. Szerintem igenis megér egy próbát. És az előző válaszokra reagálva, nálunk a konditeremben még idősek is hordanak leggingset én az utcára is felveszem. Nyilvánvaló, hogy 40 felett már nem rózsaszín vagy harsány, de feketét vagy szolid színt bárki felvehet akin normálisan áll, ráadásul nagyon kényelmes is. Én eddig csak pozitív visszajelzést kaptam, akinek nem tetszik ne nézze, ez ilyen egyszerű.
15/16 anonim válasza:
14, ha ennyire elfogadó vagy, akkor gondolom azzal sincs semmi problémád, amikor egy férfi is leggings-t hord ?!
16/16 anonim válasza:
Ha egy férfi leggingset hord, az nálam akinek nem tetszik ne nézze kategória, szóval inkább nem nézek oda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!