Vettetek már ilyen vagy hasonló leggingset a gate.shopból?
Figyelt kérdés
Ilyenre gondoltam: [link]
Új leggingsekre lenne szükségem, de tartósat szeretnék, ami nem fog egy idő után kinyúlni, szétmenni. A legtöbb, ami nekem van, az Decathlonos, egy ideig jók voltak, de ezek is kinyúltak, ezért már csak otthonra hordom őket. Ezek a gate.shop-os leggingsek nagyon kecsegtető áron vannak, de félek, hogy olyan minőségűek is. Már párszor rendeltem tőlük ruhát, átlagosnak érzem, nem egy csúcskategória, de hordhatóak a ruháik. De ha ezek hamar kinyúlnak, inkább szánok több pénzt rá és veszek máshol.
2022. okt. 14. 17:14
1/16 anonim válasza:
Nem valami jók.
Hétköznapra,vagy tornához szeretnél?
2/16 A kérdező kommentje:
Ezt jó tudni, köszönöm. Hétköznapra hordanám őket.
2022. okt. 14. 18:09
3/16 Metionin válasza:
Nekem másabb van gate-ről (fekete alapon fehér cica mintás), az anyaga isteni és kényelmes de hamar bolyhosodni kezdett.
4/16 anonim válasza:
Én dekatlonost vettem pár éve sporthoz, és még mindég tartják magukat.
F.
5/16 anonim válasza:
Utcára vegyél fel valami normál ruhát, otthonra meg jó a dechatlonos vagy bármelyik !
6/16 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló, köszönöm, de nem ez volt a kérdés.
2022. okt. 17. 10:24
7/16 anonim válasza:
Hát ha ennyi eszed van, akkor csak öltözz undorítóan, legalább már messziről látszik, hogy mennyi eszed is van.
8/16 anonim válasza:
Ha cicanadrágról van szó ,nekem egyértelműen a calzedonia a nyerő. Kicsit drágább mint az átlag de rendkívül tartósak és még jó pár mosás után is szépek maradnak. Hétköznapra pont ideálisak :)
9/16 anonim válasza:
Az biztos, hogy nagyon jók a calzedonia cicanadrágot.
Nagyon jó szezonközi leárazások szoktak lenni.
10/16 A kérdező kommentje:
Köszi nektek, megnézem akkor azokat is 🙂
2022. nov. 16. 22:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!