Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 7 éveseket miért kell úgy...

7 éveseket miért kell úgy öltöztetni, mint egy 18+ évest?

Figyelt kérdés
Szerintem ez Magyarországon még nincs annyira elterjedve, de külföldön eléggé. Szerintem nem kéne úgy öltöznie egy 7 évesnek, mint egy felnőttnek. Aztán csodálkoznak, hogy mennyi pedofil van...

2022. okt. 14. 08:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
82%

Pedofil anélkül is van, itt is megjelennek időnként szép számmal.

Függetlenül ettől egyetértek veled. A gyerekek életkori sajátosságaihoz igazodva kell kialakítani, hogy praktikus, kényelmes, ízléses legyen az öltözékük.

A ruha még semmi, de nyugati idióták sminkelik is a gyereküket, festik a körmüket, stb . Tönkre teszik testüket, lelküket. Szánalmas kis szörnyeteget csinálnak a bájos, természetes szépségű gyerekekből.

2022. okt. 14. 09:00
 2/15 A kérdező kommentje:
Persze, Amerikában még kisgyerek szépség verseny is van, ahol szét sminkelik meg minden őket
2022. okt. 14. 09:40
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Egy pedofil pont nem örül annak, ha felnőttkènt öltözik a gyerek. Neki a gyerekek izgatóak, akik tenyleg gyerekek. ☹️
2022. okt. 14. 09:40
 4/15 anonim ***** válasza:
21%
Senki nem mondta, hogy úgy kell öltöztetni őket.
2022. okt. 14. 10:04
 5/15 A kérdező kommentje:
3-as szerintem pont fordítva van
2022. okt. 14. 10:30
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

"szerintem pont fordítva van"

Szerintem meg nem vagy tisztában a szavak jelentésével.

A pedofil nem egy felnőttnek kinéző egyereknek fog örülni. Hanem egy kisgyereknek kinéző gyereknek. És végképp nem attól lesz sok a pedofil, mert sokan öltöztetik a gyereküket így, vagy úgy. Ez nem így működik.

Ettől függetlenül nagyon sok aberrált van. Nem, nem csak pedofilok. És nem, nem csak öreg bácsik. Azzal, hogy valaki már kis kora ellenére is túlszexualizáltan öltözködik, az bizony magára vonja a figyelmet. És nem, szó nincs arról, hogy most pár barom miatt senki ne vehessen fel egy csinosabb ruhát. (Mi lesz a következő? Legyen kötelező a buka?) De azért mégis egy kisgyerekről van szó, és nem egyszerűen csak csinosnak, hanem nagyon feltűnőnek, és szexualizáltnak mutatják. Emellett pedig védtelen. Ez így együtt pedig ideális célponttá teszi őket.

Ráadásul az ilyenek mögött szinte mindig egy mentálisan sérült szülő áll, aki a lányán keresztül próbálja saját magát kiélni.

A szépségversenyesditől meg szabályosan a hányinger kerülget. Több szempontból is a kártékonyság netovábbja. Ezzel gyakorlatilag tálcán kínálja a bűnözőknek a védtelen gyereket. Persze, szintén nem azt mondom, hogy most hajoljunk meg a bűnözőknek. De miért kell kísérteni a sorsot? Egy védtelen, gyenge kisgyereknél. Ez a versenyzősdi ráadásul elveszi a normális gyermekkorát. Emellett pedig azt a rémesen torz képet ülteti el benne, hogy a szépség az egyfajta objektív teljesítmény, amivel versenyezni lehet, és kell. Az ilyeneknek nem szokott később a normális párkapcsolat és felnőtt élet összejönni.

2022. okt. 14. 11:15
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Buta vagy akkor kérdező, és nem tudod mit jelent a szó. Tanulni sosem késő.
2022. okt. 14. 11:40
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
A pedofil pont arra gerjed, ha éretlen kisgyerek(nek néz ki) az áldozata.
2022. okt. 14. 11:51
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Minden szülő úgy baszik ki a gyerekével ahogy akar. Valaki már a név választáskor megelégszik ezzel (lásd: Eperke és társai), másnak meg nem elég ennyi.

Sminkeli a gyereket? Nincs jogilag megtiltva. Megteheti. Az, hogy erkölcsileg ki hogy vélekedik róla az senkit nem érdekel.

Azon kívül, hogy elmondod hogy nem tetszik, gáz vagy ciki mit érsz el vele? Aki tisztában van az ilyen viselkedés negatívumával az nem fogja csinálni a gyerekével, így annak feleslegesen mondod. Akit meg nem érdekel annak is.

2022. okt. 14. 12:16
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

A pedofilok nem azért léteznek, mert az emberek szexin öltöznek. Az erőszaktevők sem. Érdemes rákeresni, vannak jegyzőkönyvmellékletek, de született kiállítás is már abból, hogy milyen ruhákban erőszakoltak meg embereket.

Nem a külvilággal van baj, hanem az ilyen férgek fejében. Igaz ez a pedofiltól kezdve minden moslékra, aki a másik öltözködése miatt felhatalmazva érzi magát bármire.

Egyébként én sem értek vele egyet, de csak azért, mert egy kisgyereknek a mozgás a mindene, a szexi ruhák meg kényesek és kényelmetlenek, nem lehet bennük szaladgálni, játszani úgy. Nem tudom, hogy ők hordanak-e magassarkút, de az meg egyenesen káros is a fizikai fejlődésük szempontjából.

2022. okt. 14. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!