Megéri Intimissi fehérneműt venni?
Figyelt kérdés
Már régóta leakarom cserélni a bugyiaimat, és gondoltam most beruházok valami jobb minőségre, mert egy csomó régi bugyim hamar kinyúlik vagy elkezd szétmenni a gumis rész, stb. +szeretnék igazi pamut alsókat, és az intimissis-ek nagyon tetszenek de nem tudom, hogy megéri e ennyi pénzért.2022. okt. 12. 16:33
2/12 anonim válasza:
Helyesírási szótár kell neked inkább.
*le akarom cserélni
*bugyijaim
4/12 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!
Köszönöm szépen, hogy ennyire fontos vagyok számodra! Hihetetlen hogy csak azert, hogy beszólhass egy random embernek, a saját idődet pazarlod.
Arról nem is beszélve hogy ez csak egy kérdés, nem egy hivatalos emailt írtam....
2022. okt. 12. 17:37
5/12 A kérdező kommentje:
*utolsó előtti
Többieknek köszönöm:)
2022. okt. 12. 17:48
6/12 anonim válasza:
#2 Az első részben igazad van, a másodikban viszont mindkét változat helyes. Ezt annak ellenére írom, hogy én is az általad választott formát használom.
8/12 anonim válasza:
megéri. tartós, minőségi, szép, kényelmes
9/12 anonim válasza:
megéri! Jó ár érték arány! És szépek is.
10/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2022. nov. 4. 19:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!