Milyen színeket kedvelsz a ruháidon?
Figyelt kérdés
Én azt vettem észre hogy tavasszal és nyáron inkább világos, pasztell árnyalatokat hordok, ősszel és télen pedig előkerülnek a sötét, leginkább földszínek.2022. okt. 7. 16:28
1/12 anonim válasza:
Fehér, rózsaszín, piros, viszont fürdőruhában inkább csak a kék, vagy minimum a háromnegyede kék színű legyen. :D
Az őszi-téli szövetkabátom fekete, de van piros is, azt ritkábban hordom.
Farmerom sötétkék és fehér.
2/12 anonim válasza:
Barna, sötétebb zöldek, sötétlila, fehér, fekete, vilagosszürke
3/12 Metionin válasza:
99%-ban feketében járok, télen-nyáron. Kiegészítő színként van amelyiken előfordul bordó vagy sötétlila.
5/12 anonim válasza:
Fekete, kék. Évszaktól függetlenül.
6/12 anonim válasza:
Minden évszakban sötéteket hordok, feketét, grafitszürkét, sötétkéket. 1 majdnem fehér itthoni pólóm van csak
7/12 anonim válasza:
A ruhatáram ~98%-a fekete, a többi közép- és sötétlila. Na jó, van egy meggybordó nadrágom is. Világosabb színek csak hajszálcsíkok formájában jöhetnek szóba fekete alapon.
8/12 anonim válasza:
Fekete, bordó, sötétzöld, sötétkék, barnás színek.
9/12 anonim válasza:
Mármint melyik festéknél nem probléma, ha ráborul?
10/12 anonim válasza:
Szinte az összes ruhám bézses/drappos árnyalatú, ezeket hordom sokszor monokróm szettben. Emellett szeretem a fehéret, sötétbarnát, feketét, néha a pirosat pl. nyári ruhákban. Kéket pedig csak farmeranyagokból hordok.
28/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!