Mit kedvelsz a jelenlegi kozmetikai termékeidben?
Essence My Skin Uborka és Lime arctisztító zselé:
Nagyon jól tisztít, szebb lett tőle az arcom, olcsó és sokáig elég.
Balea Young Soft And Care Hidratáló arckrém:
Nagyon jól hidratál, finom az illata, könnyű a textúrája, gyorsan beszívódik,finom az illata, sokáig elég (5 hónapja használom napi 2szer), olcsó.
Balea 2 fázisú sminklemosó:
Kíméletesen távolítja el a sminket, kevés kell belőle, olcso, és kb fél évig elég.
Forever Living Products Propoliszos krém:
Nagyon szépen kezeli a pattanásokat ás sokáig elég.
Alverde Mandarinos ajakápoló:
Éjszakára használom, reggelre szépen rendbeteszi az ajkaim.
18/L
kecsketej szappan a pattanásokra :)
Manhattan arctisztító és db pattanásokra való arclemosó gél mivel szépen lemossa az alapozót...:D
Avon barack-rózsa testápoló sminklemosóként nagyon bevált főleg a fekete sminkekre...
talán ennyi de ha végiggondolnám tuti lenne még valami :D
Ilyenem van, mert a Neutralia-t már nem gyártják, kicsi koromban használtam ilyet, nagyon pattanásos voltam, és néha előjött, de a vállaimon is, a Neutralia az egy tusfürdő volt, de arcra is használtam. Most vennem kellett valami mást, vettem ilyet. Nem rossz, a ragyáim eltűntek egy hét alatt kb, de a bőröm zsírossága megmaradt. :( Azon már a varázslat sem segít, ilyen a bőröm sajna :(
Van egy ilyenem is, ez sem rossz, de a zsírosságot ez sem mossa le a fejemről :(
A Garnier Neutralia volt az egyetlen jó :(
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!