Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Céges rendezvényre mehetek...

Céges rendezvényre mehetek majd így? Egy komoly cégnél dolgozom, az ilyen rendezvényen általában egy nívós helyen szoktak lenni. Röviden arról szól hogy meghívják a jelenlegi és a jövőbeni potenciális befektetőket itthonról és külföldről is.

Figyelt kérdés

[link]

Én csak a titkárságon dolgozok de nekünk is ott kell lennünk. Ez lesz az első ilyen rendezvényem. Ha lehet akkor a trollok kíméljenek.

2022. okt. 7. 16:01
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ennél kicsit elegénsabban illene felöltözni és inkább blézert vegyél rá, ne dzsekit, főleg ne farmerdzsekit.
2022. okt. 7. 20:27
 12/22 A kérdező kommentje:
Tényleg ennyire rossz lenne? :( A hossza miatt?
2022. okt. 7. 20:34
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem rossz maga a ruha, csak nem komolyabb céges rendezvényre való, ide nem illene. Barátnőkkel iszogatni vagy randira jó. Ide keress valamit, ami elegánsabb és kicsit hosszabb.
2022. okt. 7. 20:42
 14/22 Pillér2 ***** válasza:
100%
Nyári bulizáshoz, városnézéshez okés.
2022. okt. 7. 20:59
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Érthető, hogy jó alakú fiatalként és mivel a beosztásod sem követeli meg, nem szeretnél öreges, túl elegáns ruhát. Viszont egy üzleti eseményre én ennél szolidababbat és hosszabbat javasolnék.
2022. okt. 7. 21:00
 16/22 A kérdező kommentje:
Szerintem a főnökeim lesznek olyan ruhákban mint amiket mutattatok. Szépek és tényleg nagyon elegánsak. Nem tudom mi tévő legyek.
2022. okt. 7. 23:12
 17/22 Pillér2 ***** válasza:
85%
Ne járasd le magad és öltözz fel normálisan. Kolléganőid mellett nagyon idétlen lennél így.
2022. okt. 8. 00:11
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
De neked is ugyanúgy kell megjelenni, mint a főnökeidnek, a dress code rád is vonatkozik.
2022. okt. 8. 11:15
 19/22 A kérdező kommentje:
18: Ennek utána kérdezek hétfőn.
2022. okt. 8. 16:05
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, a rajtad lévő ruha egy koktélbárba való, vagy szórakozóhelyre, randevúra, akár, khm, ágyba. Ahogy a 18-as is írta, a dress code mindenkire vonatkozik, nem csak a hierarchián magasabban lévőkre.

Mintha színházba mennél, de mivel csak a hátsóbb sorokban volt hely, így csak melegítőben mész, meg bolyhos pulcsiban, hisz úgysem látja senki, úgysem látod annyira a színdarabot, stb. De, mindenki látja, amikor besétálsz, a szünetben, a büfénél, stb. Nem eljátszod a nemesasszonyt, hanem megtiszteled a rendezvényt és igazodsz az általános elvárásokhoz.

Pl. jövőre jön Jordan Belfort előadni (Wall street farkasa), biztos vagyok benne, hogy a férfiak jelentős része ing zakóban fog megjelenni, a nők sem a békásmegyeri piacon vásárolt Minnie egeres pólóban fognak érkezni.

2022. okt. 8. 16:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!