Minden modellügynökségen kérnek pénzt a potenciális modellektől? Modelltanfolyamra, portfóliókészítésre, stb?
Értem, köszi szépen a választ.
Én is elmentem egy modellcastingra és ott kb. mindjárt avval kezdték, hogy 200 euró a modelltanfolyam, utána kiderült hogy a portfólió megyint egy 100 euró.
Megkérdeztem egy ismerősömet aki régen modellkedett, de ő egy másik agenciónál és ő is azt mondta hogy ott is kértek pénzt minden modelltől ahol ő modellkedett. Viszont őtet hívták is fotózásokra, ruhabemutatókra, reklámokra stb.
Második válaszoló, neked is nagyon szépen köszönöm a válaszod.
Nekem itthon mindenki azt mondogatja, hogy minden csalás ahol előre kérnek pénzt. Engem sajnos nem támogatnak itthon az álmaim megvalósításában...
Az elöre pénzkérés azért lehet gyanus.
Barátnőm ment portfolio fotozásra,2x az egyik "csak" 30ezer forintot huzottle,elvették a pénzt aláirt egy rakat papirt,amikor a fotózás idöpontja volt 35-40másik lánnyal együtt várt a semmire,természtesen a telefont sem vettékfel.
A másik 75ezerbe került,ott volt fotózás,de én nem hozzáértő is láttam,hogy az is lehuzás volt,mert bár széplány a barátnőn nem modell.nem is hívták.ez 3éve volt.
De amúgy igaz,nyilván nem fognak állni egy teljesen random csapongó tini modell tanfolyamát és portfolio fotozását.
Pláne hogy apu és anyu bármikor le offolhatja a suli miatt...is.
Mert az veszteség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!