Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csajok ti még viseltek?

Csajok ti még viseltek?

Figyelt kérdés

Nagyon megtetszett a bőr leggings és az az igazság gondoltam meglepem magam egy szép darabbal, plusz a párom is imádná.

Van ötletetek, hol találnék normális darabokat?

Kép:

[link]

[link]

Válaszotokat köszönöm!

23/L

2022. okt. 5. 19:41
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
100%
Jesszusom, csak egy bőrnadrágról van szó, nem egy komplett domina szerelésről! Egyeseknek túl élénk a fantáziájuk....
2022. okt. 9. 09:51
 32/45 anonim ***** válasza:
0%
Én elhiszem, hogy te nem érted, mert nem erre izgulsz fel, de fogadd el, hogy a többségnek ez már kihívó !
2022. okt. 10. 10:35
 33/45 anonim ***** válasza:
100%

"a többségnek ez már kihívó"

Nem te vagy a többség, egyébként pedig mindenki azt vesz fel, amiben kényelmesen, jól érzi magát, nem kell senkitől engedélyt kérni, kinek mi tetszik

2022. okt. 10. 11:44
 34/45 anonim ***** válasza:
0%
Ezzel az öntelt egoista szarok mindenkire, én vagyok a világ közepe mentalitással tart ott a társadalom ahol...
2022. okt. 10. 16:29
 35/45 anonim ***** válasza:
100%
És erre az öntelt egoista magatartásra te magad vagy a legjobb példa
2022. okt. 10. 16:32
 36/45 anonim ***** válasza:
0%
Én azért ha kimegyek az utcára, felöltözök úgy, hogy megtiszteljem a többi embert, azzal, hogy nem a nemiszervem meg a seggembevágós meg ráfeszülős cuccot kelljen nézegetniük. A tisztelet szóra majd keress rá, azt most nem magyarázom el, bár már kicsit idejét múlt dolog, de a neten biztos van róla valami.
2022. okt. 11. 09:38
 37/45 anonim ***** válasza:
82%
A leggingseket hosszú felsővel szokás hordani, így a bőrleggingset is. Nem értem, miről beszélsz.
2022. okt. 11. 09:41
 38/45 anonim ***** válasza:
100%

Minden ruhadarab takar valamennyire, tehát meztelenségről szó sincs, az meg hogy te kihívónak találod, hát istenem, az a te véleményed. Pont ide illik, így beidézem ide Moliére Tartuffe-ének egyik párbeszédjét:

"TARTUFFE

Nézni sem birom a keblét: födje be.

A megbotránkozást az eféle okozza,

Ettől gerjedhetünk vétkes gondolatokra.

DORINE

Csak ennyi kell, s az úr már kísértésbe jön?

És minden hús iránt ilyen fogékony ön?

Igazán nem tudom, milyen láz támad önben,

Bevallom, nálam ez nem megy ennyire könnyen.

Ön, uram, teljesen pőrén állhatna itt

S én veszélytelenül nézhetném tagjait."

2022. okt. 11. 12:45
 39/45 anonim ***** válasza:
100%

38

Azért ez is képmutatás. A nők sose a férfi teste látványára jönnek izgalomba, kell az érzelmi közelség is, a férfiak viszont igen.

2022. okt. 11. 12:49
 40/45 anonim ***** válasza:
100%
Ebben lehet igazság, viszont minden ruhadarab takar valamennyire, tehát fedetlenül semmi olyan nincs, aminek nem kéne látszódnia, az meg hogy valaki egy ruhadarabot kihívónak vagy ízléstelennek tart, az az ő egyéni véleménye, de semmiképpen sem tömegeké, de ha így is lenne, akkor is azt vesz fel mindenki, amit akar
2022. okt. 11. 13:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!