Csajok! Mit viseltek egy bulin? Inspirálódni szeretnék.
Figyelt kérdés
Nem nagyon járok bulikba, szóval nem tudom, szükségem van némi inspirációra, ötletem sincs, mit vegyek fel, és azért én is szeretnék csinos lenni (nem kihívó) :) Ténylegesen bulizni fogok (szóval ugrálni, táncolni :D), szoknyára nem nagyon merek így gondolni :D Stílusom inkább változik a nőies, vintage és minimalista (vagy teljesen egyszerű, nem tudom, hogy mondják) között :D Nyilván tudom, hogy úgy kell öltözzek, ahogy nekem tetszik, csak azért kíváncsi vagyok :) normális válaszokat légyszi, köszi :) :*2016. ápr. 6. 20:09
1/4 nentokmindegy? válasza:
Hat nem is tudom...en se szeretem a szoknyakat..nem rajongok ertuk, de egy buliba azt szoktak, de persze mast is fwl lehet venni 😉 sztem keresgelj az interneten :D meg ahogy mondod, ami neked tetszik 😉
2/4 anonim válasza:
Bár nem hinném, hogy ez segít, de én mintás ujjatlant és térdnadrágot (nem tudom, hogy hívják a lényeg, hogy az ember térdéig ér), valami egyszerű tornacipő szerűséggel. Meg nagyon sok függ attól, hogy pontosan milyen buli, mert táncolni azért a nagyim bulijain is szoktak és ott alapkövetelmény egy legalább térd alá érő szoknya.
3/4 anonim válasza:
Nem lenne egyszerűbb beírni a Google képkeresőbe, hogy buli+ruha ?
Ott 614327-tel több inspirációt fogsz kapni, mint itt.
4/4 anonim válasza:
Egy cicanadrág az kényelmes a fényes anyagú az még csinos is,már csak egy megfelelő felső kell meg egy cipő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!