Már egy ideje tetszenek, de nem vettem még, mert sokak szerint k***ás, nem akarom, hogy az emberek annak nézzenek vagy azt gondolják, hogy én ilyen olcsó kis liba típusú lány vagyok…
Nem tűsarkú lakkcsizmára gondoltam, hanem ehhez hasonló, egyszerűbb darabokra:
Ízlés dolga. De csak akkor elegáns, ha valakinek arányos testalkata, hosszú combja van, egyenes lába.
Rövid, ikszlábú, vagy görbelábú viselőjének minden előnytelen adottságát kiemeli.
2022. okt. 2. 21:26
2/10 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem kurvás. Vedd meg!
2022. okt. 2. 21:42
3/10 anonim válasza:
Wow, inkább határozottságot sugallna. Vedd meg:)!
2022. okt. 2. 22:31
4/10 A kérdező kommentje:
Elvileg hosszú a combom, a lábam is egyenes, bár inkább alacsonyabb vagyok, lehet emiatt nem lenne jó. Még nem próbáltam, csak neten nézegettem.
2022. okt. 3. 12:04
5/10 Miss Endzsi válasza:
Nekem olyan van, mint az első, vedd meg, olyan jól melegít.
2022. okt. 3. 12:13
6/10 anonim válasza:
Szerintem vedd meg, nekem is van és nagyon szeretem.
2022. okt. 5. 16:46
7/10 anonim válasza:
Neten nézegetve ezt nem lehet eldönteni. Miért nem mégy be egy üzletbe és próbálod fel? Vigyél magaddal valakit, aki segít a döntésben, ha bizonytalan vagy, de még véletlenül se olyasvalakit, aki leragadt annál a konzervatív, ostoba elvnél, hogy egy ilyen csizma csakis cafkás lehet. Amúgy nekem is van és ahogy az előttem szólók is írták, én is csak az előnyös tulajdonságairól tudok beszámolni. Ha tetszik magadon, akkor vedd meg, ha nem érzed jól magad benne, akkor ne vedd meg, de ne az döntsön, hogy mások szerint mi k***ás és mi nem.
2022. okt. 8. 00:04
8/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat. Azóta már találtam újakat is, amik jók, csak elég drágák, de persze majd mindenképp bemegyek felpróbálni.
2022. okt. 8. 09:02
9/10 Miss Endzsi válasza:
Az enyém 1 évvel korábban lett véve Aliról 3400Ft-ért, mielőtt bejött hazánkba, azóta sincs baja, de tervezek venni még párat, hogy életem végéig legyen belőle😁
2022. okt. 8. 10:07
10/10 anonim válasza:
Ilyet csak maradi gondolkodású taplók gondolnak hogy egy ilyen ruhadarab önmagában valakit qrvássá tesz.
Eleve sosem értettem hogy csizmáknál miért működik ez fordítva hogy minél többet takar annál ribisebb néhány ember szerint :D Kivágott miniruhával nyilván de nehogy már egy hosszabb kabáttal vagy pulcsival is az legyen.
Lányok, nők százezrei hordtak már ilyeneket az elmúlt 15 évben.
Ennél kicsit merészebbet is simán vehetnél ma már. Ami mondjuk szorosabb és bőr/műbőr
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!