Ciki bundát hordani?
Ja, bocsi - ez egy műszálas H&M bunda.
Csak nekem annyira magától értetődő, hogy a bunda mű, és még véletlenül sem igazi - hogy elfelejtettem megemlíteni...
Nem tudom, hogy nézed-e, de a Szex és New York (sorozat) utolsó két jelenetében Carrie is bundát visel (az egyikben éppen farmerrel és egy rózsaszín pólóval)! :)
Semmi ciki nincs a bundában, ha lazán viseled hétköznapra is jó!
Még szerintem annyi, hogy lehet, hogy a molett(ebb) lányokon nem mutat olyan jól, mert mackós kinézetük lesz tőle.
Nekem is vannak gátlásaim a bundával kapcsolatban, de mondjuk ha nem valódi, akkor csak azért, mert leginkább p1csáskodó csajokon látni, lakk tűsarkúval kombinálva, ha érted mire gondolok. (az ilyen gazdag pasit akarok fogni, ezért megpróbálok úgy öltözni, mintha énis az lennék, de nem sikerül)
Meg az más kérdés, hogy furán változtatja meg az ember arányait, a nagy kiterjedése miatt túlságosan a felsőtestre helyezi a hangsúlyt, ezért összenyomja az alakot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!