A micisapka vagy klasszikus férfi kalapok hideg időszakban mennyire jók?
Szerintem a micisapka női, te talán a svájcisapkára gondolsz?
Én világéletemben utáltam mindkettőt, nőkön is, férfiakon is. Talán mert az összes tróger ismerősöm svájcisapkát hord, cigi a szájából lóg és úgy beszél, kezében minimum egy borosüveg, a poharat nem ismeri, és gondot jelent a számára, hogy fizetéskor aláírja a papirt.
Én soha nem használok sem sapkát, sem kalapot. Kocsival közlekedek, amig kimegyek és beülök, és amikor leparkolok és bemegyek, az alatt a két perc alatt nem fázom. Amikor futni megyek, akkor is csak inkább a szám elé teszek sálat, bár azt is csak -10 alatti időjárás esetén.
Svájcisapkának én inkább ezt tartom, ez nekem nőies: [link]
Micisapka jellemzően férfias: [link]
Teljesen pontosan nem ismerem a neveket meg nem is találtam angolul hogy nevezik ezt.
Lényeg hogy pár évtizede mindenhol elterjedt férfi fejfedő viseletre gondolok. Akkor mindenki kalapot (nagyot vagy kicsit) hordott, és a fület jellemzően nem takarták el.
Igen, "flat caps", ezek férfi sapkák :D
És nem svájcisapka a neve. Svájci sapka az, ami a 3-as válaszban van.
"Arról én nem tudok, hogy ez a lágyabb svájcisapka forma elterjedt lett volna leszámítva a divatirányokat."
Talán túl fiatal vagy (vagy én túl öreg :D
En midig hordok sapkat 12-14 fok alatt.
0 fokban usankat hordok. Erdemes alavenni szelvedos biciklissapkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!