Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melyek az olcsó és klasszikusa...

Melyek az olcsó és klasszikusan márkás karórák?

Figyelt kérdés

Most nem a Doxa-ra, Tissot-ra és Rolex-re, Seiko-ra stb gondolok mert azokhoz ember is kell, azokat viselni kell (nem csak felrakni és hordani)

Nyilván nem is a Tomy magasfing és a Kálvin kellemetlen érdekel, mert azok meg bohóc márkák , konzumidiótáknak.

De pl Casio-val kb azonos nagyságrendben milyen karóra márkák vannak, amiket évek múlva is jó érzéssel tud felvenni egy átlagkeresetű magyar fiatal férfi?

2022. júl. 4. 23:28
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
Most akkor tulajdonképpen megbízható alsókategóriás órát keresel vagy mit? Egy intervallumot belőhetnél, mert Casio van tízezertől több millióig is. De 100k alatt ott van a Citizen, Orient és a Timex, ennél nagyon márkásabbat nem találsz ilyen kategóriában. A középkategória nagyjából 300-500 ezer forint körül kezdődik, ott már egész jókat lehet kapni.
2022. júl. 5. 00:11
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Casio, Orient, Citizen kevésbé minőségi: Timex, Lorus.
2022. júl. 5. 08:14
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Pulsar
2022. júl. 5. 08:57
 4/9 A kérdező kommentje:
Elnézést, nem említettem, szóval alsó árkategoriára gondoltam
2022. júl. 5. 09:43
 5/9 A kérdező kommentje:
25 ezer Ft körül
2022. júl. 5. 09:46
 6/9 anonim ***** válasza:
79%
Ebben az árkategóriában Casio és a Lorus. Nekem ezekből van sok órám, mindig megveszem ami megtetszik, mert ebben az árban még nem sajnálom rájuk a pénzt, és napi szinten tudom váltogatni. Szinte minden órámat megnézik, megkérdezik milyen márka, mert jól néznek ki.
2022. júl. 5. 10:39
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen. Végre egy kérdés, ahová csupa hasznos válaszok jönnek. 😁

Mindenkit felpontozok

2022. júl. 5. 10:51
 8/9 A kérdező kommentje:

Na, például ez tetszik. Csak kékben nem tudom van-e

[link]

2022. júl. 5. 10:54
 9/9 anonim ***** válasza:
71%

"mert azokhoz ember is kell, azokat viselni kell"

A nagy 3,14csát kell hozzá ember. A Rolexet pl olyan alsókategóriás kamubűnözőkön is láttam már, hogy lassan szégyennek érezném, ha nekem kellene hordanom. Sajnos itt nincs már ilyen, hogy ezt meg azt tudni kell viselni. Szinte az összes nagymárkát lealjasították a hadd ne mondjam milyen kaliberű emberek. Ez igaz az autónál is meg a márkás ruhákra is.

2022. júl. 9. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!