Hol tudok venni Budapesten gagyi, minta nélküli tornacipőt?
Figyelt kérdés
Régen bementem az első kínaiba és volt fekete, fehér és piros is rövid és hosszú szárral bálákban, vettem sulikezdéskor 2-t. Bicózni és suliba. Na most nincs csak mindenféle rávarrt plecsnis, flitteres, magas talpú tízezerért... Hol lehet venni Budapesten olyan igazi olcsó sz.rt? :D Nekem olyan kellene, a világból is kibicóztam benne!!! :D2020. okt. 5. 07:02
4/9 A kérdező kommentje:
Auchanban nem kaptam, Decathlonban tegnap voltam nincs.. Kínaiban se volt..
2020. okt. 5. 16:40
6/9 anonim válasza:
Szerintem felsorolták a lelőhelyeket már , Auchan, Tesco, kínaik zöme, CCC, Deichmannban is láttam már ilyen 1-2 ezer ft-os gagyesz tornacipőt. Én is szoktam venni, van amihez ez a legjobb és nem kár érte, ha csak egy fél szezont is bír ki.
7/9 anonim válasza:
Az Ázsia Fenrerben nézted már? Ott azért rengeteg bolt van, valamelyikben csak árulnak ilyet.
9/9 A kérdező kommentje:
Közben már sikerült szerezni egy kínaiban! :) Kiderült, hogy amelyik auchanban voltam az inkább egy lyuk volt a többihez képest, azóta jártam rendes méretűben és ott is volt, így vettem mégegyet!
2020. okt. 24. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!