Vékony pasiként, milyen nadrággal hordjak egy hosszú úju bodyt felsőruházatnak?
Életemben nem hallottam még arról, hogy pasik bodyt hordanának, de rákattintottam a linkre, amit 4 berakott. Már értem :D Olyan, mint egy baba rugdalózó, gondolom azóta nem sikerült róla leszokni, azért hordja felnőtt férfiként is. :D
Lol. Szerintem rózsaszínű gatyával hordd, stílusilag pedig a szegedi p..csaembert tudnám ajánlani követendő példának:
Én ugyan nő vagyok, de pont a napokban lettem torkig vele hogy folyton be kell tűrnöm és rendezgetnem kell a pólómat a pulcsi alatt, elgondolkoztam mennyivel egyszerűbb lenne egy body. Szerintem ez nemtől független. Plusz a body tutira fedi a derekat.
9.
Ti is sokmindenben búzásan néztek ki ha már itt tartunk,nézzetek először magatokba, aztán használjátok ezt a szót, de engem egy nyugtat, hogy a te fajtádat lehet idegesíteni..!
Kérdező!
Ha férfi kérdez, akkor ilyen alja részrehajló a magyar, de ha nő, akkor persze minden oké!
Én nőies nő vagyok, szóval nem tudom, miről beszélsz. De nyugodtan háborogj csak.
Látom a pirosat megkaptam rendesen, de valaki amúgy le tudná írni a választ, hogy miben más mint egy póló, pláne pulcsi alatt? Tényleg kíváncsi voltam, nem költői kérdésnek szántam. :D
(#10)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!