Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vékony pasiként, milyen...

Vékony pasiként, milyen nadrággal hordjak egy hosszú úju bodyt felsőruházatnak?

Figyelt kérdés

2022. szept. 27. 11:13
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
63%

Életemben nem hallottam még arról, hogy pasik bodyt hordanának, de rákattintottam a linkre, amit 4 berakott. Már értem :D Olyan, mint egy baba rugdalózó, gondolom azóta nem sikerült róla leszokni, azért hordja felnőtt férfiként is. :D

Lol. Szerintem rózsaszínű gatyával hordd, stílusilag pedig a szegedi p..csaembert tudnám ajánlani követendő példának:

[link]

2022. szept. 27. 13:04
 12/30 anonim ***** válasza:
64%
Hordjad kérdező, de ha utána idejössz nyafogni meg incelkedni, hogy jajj miért nem kellek a csajoknak, akkor ugyan olvasd már el előtte még egyszer a kommenteket és próbáld értelmezni is azokat.
2022. szept. 27. 13:05
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyan nő vagyok, de pont a napokban lettem torkig vele hogy folyton be kell tűrnöm és rendezgetnem kell a pólómat a pulcsi alatt, elgondolkoztam mennyivel egyszerűbb lenne egy body. Szerintem ez nemtől független. Plusz a body tutira fedi a derekat.

2022. szept. 27. 13:10
 14/30 anonim ***** válasza:
18%
Érdekes, nekem nincs ilyen problémám. Ja hogy nem hordok ilyen crop topnak nevezett förmedvényeket? Hát igen...
2022. szept. 27. 13:24
 15/30 anonim ***** válasza:
18%

9.

Ti is sokmindenben búzásan néztek ki ha már itt tartunk,nézzetek először magatokba, aztán használjátok ezt a szót, de engem egy nyugtat, hogy a te fajtádat lehet idegesíteni..!

2022. szept. 27. 13:27
 16/30 anonim ***** válasza:
40%

Kérdező!

Ha férfi kérdez, akkor ilyen alja részrehajló a magyar, de ha nő, akkor persze minden oké!

2022. szept. 27. 13:29
 17/30 anonim ***** válasza:
30%

Én nőies nő vagyok, szóval nem tudom, miről beszélsz. De nyugodtan háborogj csak.

2022. szept. 27. 13:30
 18/30 anonim ***** válasza:
30%

Ki beszélt crop topról?

2022. szept. 27. 13:36
 19/30 anonim ***** válasza:
73%

Látom a pirosat megkaptam rendesen, de valaki amúgy le tudná írni a választ, hogy miben más mint egy póló, pláne pulcsi alatt? Tényleg kíváncsi voltam, nem költői kérdésnek szántam. :D

(#10)

2022. szept. 27. 13:40
 20/30 A kérdező kommentje:
Ismét megkérdezném: Stílusosan hogyan lehet hordani? Erre koncentráljatok, nem arra, hogy hogyan néz ki a leghü lyébben.
2022. szept. 27. 14:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!