Hogy lehet megoldani hogy melegen öltözzek, de ne is legyen túl meleg ha fűtött helyre megyek?
Szeretnék elébe menni a félreértésnek: Kérlek ne írjátok simán a réteges öltözetet, azt csinálom, de nekem a "fűtött hely" az legtöbbször zsúfolt tömegközlekedés, ahol sokszor megfordulni sincs hely, nem hogy a cuccaimat lepakolni és vetkőzni-öltözni.
Az a helyzet hogy reggel nagyon hideg van + egész nap nagyon hidegben ülök. Szóval felöltözök úgy hogy ne fázzak. De akkor meg a tömegközlekedésen csorog rajtam az izzadság (nem szóvirág hanem konkrétan érzem folyni a hátamon pl).
Mi erre a megoldás?? Hogy lehet ilyen ingadozó hőfokhoz öltözni úgy, hogy ne kelljen hozzá felvenni-levenni ruhákat?
Ti hogy oldjátok meg télen?
Ezt azért nehezen látom magam előtt hogy (akár szakadó esőben is) lerakom a földre az összes holmim, levetkőzök, majd visszacihelődök és egy pólóban(?) állok a megállóban amíg meg nem jön a jármű ami amúgy néha fűtött néha nem.. :/
#privát
Van jogsim, bár nem értem ennek mi köze a kérdéshez.
Milyen "semmit"? Csak mert nem akarok egy szál pólóban ácsorogni a megállóban, utána pedig esetleg megfagyni az úton?
Vagy töröltek azóta választ amit én nem láttam?
Ez "alap", természetesen ezt már eddig is csináltam.
Nincs jobb ötletem. Ameddig buszoztam Én is szenvedtem a hidegebb időben. Próbáltam ablakot nyitni és mellé állni. Felszállok és rám izzad a blúz, lefolyik a smink, bepárásodik a szemüveg. Aztán a munkahelyen meg úgy nézek ki, mint aki futva jött..
#4 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!