Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Egész napos görcsös székrekedé...

Egész napos görcsös székrekedés után kínomban megpróbáltam itthon, zuhannyal a beöntést megoldani. Persze, túl meleg lett a víz, bár csak másodpercekig, max 1 percig tartott. Lehet bajom belőle?

Figyelt kérdés
2022. márc. 9. 14:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem forraztad ki az anuszod, akkor nem. Legalabb sikerult elharitani a dugulast? XD
2022. márc. 9. 14:56
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem egészen, pluszban kellett hashajtó is :( Köszi a választ!
2022. márc. 9. 14:58
 3/11 A kérdező kommentje:
Amúgy azt honnan tudom? Bocsi a hülye kérdés miatt, de pont az ellenkezőjével szoktam küzdeni
2022. márc. 9. 15:01
 4/11 NTBS ***** válasza:
56%
Nem lesz bajod a víztől. Gondolj az anális szexre, attól sem szokott maradandó sérülés történni.
2022. márc. 9. 15:02
 5/11 A kérdező kommentje:
Attól sem, ha túl meleg volt? Bocsi, de tényleg idegesít, most sok minden jött össze :'(
2022. márc. 9. 15:03
 6/11 anonim ***** válasza:
95%
Fáj vagy nem fáj? Ha leforráztad, akkor fáj. Ha nem fáj, akkor most már nem lesz bajod.
2022. márc. 9. 15:18
 7/11 A kérdező kommentje:
Csak annyira fáj, mint máskor, szóval...
2022. márc. 9. 15:20
 8/11 anonim ***** válasza:
Legközelebb talán ehelyett valamely erre indikált gyógyszerrel, rostdús táplálkozással és bő folyadékkal próbáld meg szanálni a problémát a beöntés alkalmazása előtt...
2022. márc. 9. 17:00
 9/11 A kérdező kommentje:
Utolsó! 10 ÉVE küzdök IBS-sel, ami annyit tesz, hogy vagy véres hasmenés, vagy egyáltalán nem tudok wc-re menni, illetve állandó a görcsös hasi fájdalom. Gondolhatod, mi mindent próbáltam. Ezzel meg nem akartam kórházba kerülni, bocsi... :(
2022. márc. 9. 18:31
 10/11 anonim ***** válasza:
48%
Ha ezt leírtad volna a kérdésben nem ez lett volna a válaszom valószínűleg. Tudom, mi az az IBS, feltételezem van gondozó gasztroenterológusod is és tudod a teendőket. Ugyanakkor azt te is tudod, hogy ezen az oldalon az ilyen kérdéseket 90%-ban maguknak ötletszerűen beöntéseket adó emberek teszik fel, akik még arról sem hallottak, hogy léteznek gyógyszerek székrekedés ellen, hacsak nem láttak egy reklámot a tvben.
2022. márc. 9. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!