Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Azok a nők, akik így mászkálna...

Azok a nők, akik így mászkálnak az utcán, vajon élvezik, hogy kb. mindenki megbámulja őket?

Figyelt kérdés

[link]

Talán nem kell mondanom, hogy melyikre gondolok.

Idehaza is láttam nem egy, nem kettő ugyanilyent.

Mi lehet a céljuk? Egyszerűen kényelem? Szexuálisan izgatja őket? Polgárpukkasztás? "Divat"?

2022. szept. 24. 21:25
1 2
 1/11 Miss Endzsi ***** válasza:
93%
Mert szeretnék szexik lenni, van ilyen. Nem érdekli őket, ha nézed.
2022. szept. 24. 21:40
 2/11 anonim ***** válasza:
66%
Én pl élvezem ha úgy néznek rám a férfiak hogy látom rajtuk hogy megdugnának
2022. szept. 24. 21:45
 3/11 anonim ***** válasza:
84%
Csak jól érzem magam, szeretem a testem minden részét.
2022. szept. 24. 22:09
 4/11 anonim ***** válasza:
91%

"Mi lehet a céljuk? Egyszerűen kényelem? Szexuálisan izgatja őket? Polgárpukkasztás? "Divat"?"

Ezek közül bármelyik, sőt még egy csomó más célból is lehet. Úgyhogy legegyszerűebb úgy kezelni, hogy nem tudod a célját, és az ő dolga, mit visel.

2022. szept. 25. 02:20
 5/11 anonim ***** válasza:
98%

A legtöbbünk ha szépen, szexin öltözik fel egy nap akkor jobban érezzük magunkat a testünkben és úgy általánosságban is.

Jó érzés kinézni valahogy. Nem a férfiakat akarom provokálni, hanem szimplán magamnak tetszeni. Ha épp szar napom van de közben legalább jól érzem magam a testemben akkor máris más az egész nap.

2022. szept. 25. 06:24
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem mi a gond??

Lehet azért mert én nem vagyok az a fhasz akit zavar, hogy valaki nem az olyanok elvárásainak megfelelően öltözködik mint a kérdező!

2022. szept. 26. 09:08
 7/11 A kérdező kommentje:

#6 Nincs gond, nekem tetszik. Fétis, imádom. Otthot így járatnám az asszonyt én is. De az utcára nem szívesen engedném ki így, mert tudom, hogy a férfiak mind megbámulnák, csorgatnák a nyálukat, sőt még be is szólnának neki. De még sok nő is tenne néhány megjegyzést a háta mögött.

Azt nem értem, hogy ez egyeseket hogyhogy nem zavar? Mi "motiválja" őket?

2022. szept. 26. 10:32
 8/11 Miss Endzsi ***** válasza:
96%
Barátomnak ez tetszik, fel izgatja, hogy hazaérve megrakhat.
2022. szept. 26. 10:42
 9/11 anonim ***** válasza:
96%
Mi az hogy a barátnődnek nem engednéd? Itt vannak bajok ...
2022. szept. 26. 10:50
 10/11 A kérdező kommentje:

#9 Megérkeztek az öntudatos forradalmi feminácik, akik a nagyanyjukat ért vélt vagy valós sérelmek miatt most minden férfi belét kitaposnák. Igaz? 😄

A dolog ennél egyszerűbb. Ha így járt volna az utcán, nem lenne a barátnőm.

2022. szept. 26. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!