Melyek a legdrágább ruhaboltok?
Figyelt kérdés
Nem ár-érték arányban kérdezem, hanem amik a legdrágább luxusmárkák, és kaphatók Magyarországon. Melyek ezek, és mennyibe kerülnek ott a ruhák?
(A kérdés elméleti, csak érdekelnek a válaszok.)
2022. szept. 23. 13:57
1/8 anonim válasza:
Hát tudood...
Chanel, Gucci, Dolce&Gabbana, Valentino, Desigual, Dior, Saint Laurent, Louis Vuitton stb.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. :)
2022. szept. 23. 16:36
4/8 anonim válasza:
A desigualt mondjuk nem sorolnàm ide
5/8 anonim válasza:
Burberry reg nem az a kategoria mar
6/8 anonim válasza:
Mi az, hogy kapható Magyarországon? Én elég sok ruhát rendeltem online, behozták, nem volt olcsó, de jó minőségű így nekem megérte. A gentlemanstore.hu pl. árul 250,000 Forintért árul kabátot, de egyrészt Szlovákiai raktárból küldik ki, másrészt angol márka.
7/8 anonim válasza:
Van Budapesten pl. Vass cipő nevű bolt, ott lehet ilyen 160 ezerért is bespoke cipőt venni. No szerintem megéri az a minőség és hatás az árát, de azért ritkán szoktak ennyit rákölteni. :D Pedig elég híresek a magyar cipészmesterek.
8/8 anonim válasza:
Az Andrássy úton a Louis Vuitton, Gucci, Burberry, Heaven (ahol kapható Yves Saint Laurent, Balmain, Fendi, Givenchy)
Chanel, Dior üzlet nincs Magyarországon, maximum rendelni tudsz a hivatalos oldalukról, HA szállítanak ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!